Pølsehorn opskrift

Del på:

Til en god fødselsdag hører sig en omgang pølsehorn. Denne pølsehorn opskrift er nem at lave og kan både bruges til fødselsdag, madpakken eller en eftermiddagssnack.

Opskrift

Antal: 24 stk

Ingredienser:

  • 6 dl vand (lunkent)
  • 1 pk gær
  • 1 dl olie
  • 1 tsk sukker
  • 1 tsk salt
  • 1 kg mel
  • 12 kyllingepølser
  • 1 æg til pensling

Fremgangsmåde:

Start med at blande vand, gær og olie sammen. Tilsæt herefter sukker, salt og mel. Ælt dejen godt sammen og lad den hæve i ca. ½ time. Ælt derefter dejen igen og del den i 3 lige store portioner.
Rul hver portion ud, og del den i 8 stykker. Læg ½ pølse på hvert stykke og rul sammen.
Lad pølsehornene hæve ½ time. Pensl med æg eller mælk og bag dem ca. 20-25 min. ved 200 grader.

Tip! Smør evt lidt ketchup på nogle af stykker inden kyllingepølsen lægges på og de rulles sammen, det tilfører lidt sødme til pølsehornet og gør at dejen virker mindre tør.

Pølsehornene kan med fordel laves god tid i forvejen, da de med fordel kan fryses ned!

Vil du gerne lave en sundere udgave af pølsehorn, så har vi tidligere her på Alletiders Dag skrevet om grove pølsehorn, du kan finde opskriften her.

One thought on “Pølsehorn opskrift

Lukket for kommentarer.