Lækre pandekager med kardemomme
Søde pandekager er altid et stort hit til børnefødselsdagen og pandekager er en spise som både børn og voksne kan nyde. Disse pandekager med kardemomme er ingen undtagelse. Pandekagerne kan fyldes med alle former for fyld, f.eks frugt, is, nutella, eller flødeskum og syltetøj. Du kan evt vælge at servere pandekagerne hvor du har dekoreret dem fint, eller du kan vælge at sætte forskelligt fyld på bordet og lade børnene selv hygge sige med at lave deres egen favorit kombination.
Pandekager med kardemomme opskrift
Ca. 14 stk.
Ingredienser:
4 dl mælk
200 gram hvedemel (3 ½ dl)
½ tsk salt
1 tsk kardemomme
1 tsk sukker
3 æg
Fremgangsmåde:
Start med at røre alle ingredienserne sammen i en skål eller i en foodprocessor og bland til massen er jævn og uden klumper.
Lig en spsk smør på panden, og varm smørret op ved lav temperatur. Når smørret er varmt, tilføjes pandekage massen og pandekagen vendes når den er fast på siden, som vender ned mod panden.
Skal der laves mange pandekager, kan de færdiglavet pandekager holdes varme i en ovn med lav temperatur.
Er der pandekager til overs, kan de altid nydes kolde med syltetøj eller smør og sukker.
Velbekommen!
Pingback: Pandekager med kardemomme opskrift - Alletiders Bagebog