Hjemmelavet Biscotti med mandler

Del på:

Biscotti er nemme at lave og lækre at servere til børnefødselsdagen sammen med varm kakao eller saftevand. Biscotti er også den oplagte kage at bage, til børnefødselsdage for piger, hvor temaet er teselskab eller prinsesse. Kan med fordelen bages nogle dage i forvejen.

Opskrift på Biscotti med mandler og chokolade

Ca. 30-35 stk

Ingredienser:

2 æg str. mad med proteiner, mad med protein, snacks med protein, sunde snacks med protein, sund mad med protein, æg proteiner, æg protein, ost protein, nødder protein, bønner protein, fisk protein
2 dl rørsukker
5 dl hvedemel
1 tsk bagepulver
1½ tsk salt
150 g meget grofthakkede mandler
100 g grofthakket mørk chokolade
Skallen fra 1 økologisk citron

 

Fremgangsmåde:

1. Pisk æggene og sukkeret sammen i en skål til massen er tyk og skummende. Bland mel, bagepulver, salt, mandler, chokolade og citronskal sammen, og vend det i dejen. Hvis dejen synes for våd, så tilsæt lidt mere mel – men den må ikke blive hård i konsistensen. Tilsæt derefter de hakkede mandler og chokoladen.

2. Form dejen med mel på hænderne til pølser af bradepandens længde og med en tykkelse på ca. 3 cm. Tryk dem en anelse flade, og bag dem i ovnen ved 180 grader i 20 minutter. Tag derefter stængerne ud, og sænk temperaturen til 100 grader.

3. Skær dem ud til skorper med en tykkelse på 1-2 cm, og bag biscottierne i yderligere 20-30 minutter, når ovnen har nået den ønskede temperatur, til de er gyldne og sprøde. Bagetiden varierer efter deres tykkelse.

Velbekomme!