Spiderman leg – Spiderman underholdning til børnefødselsdagen

Del på:

Hvad skal du dog finde på når de kære krudtugler og søde Spiderman-føl, skal underholdes til børnefødselsdagen? De leger jo Spiderman tit og ofte, men hvordan får du alle med i samme leg og får dem underholdt til fødselsdagen med Spiderman tema? Vi har fundet et par idé som både er klassisk og nemt og får alle børn med til samme Spiderman leg. Spiderman underholdning og Spiderman leg når det er bedst.

Spiderman leg – Spiderman underholdning til børnefødselsdagen

spiderman leg spiderman underholdning til børnefødselsdagen

Spiderman underholdning til børnefødselsdagen – “Sæt edderkoppen på Spiderman”

Leg til børnefødslesdag i stil med “Sæt Halen på Æslet” – blot hvor du her sætter edderkoppen på Spiderman. 8 edderkopper – papirmaske følger med. Det er en sjov og festleg klassiker til børnefødselsdagen, da den er nem at forstå og mange kan være med samtidig med at det er sjovt at kigge på de andre deltagere.

Sæt edderkoppen på Spiderman indeholder plakat med Spiderman, 8 edderkopper der kan fastsættes til plakaten samt maske. Det fungerer således at hver deltager (enten 8 med hver sin næse eller færre deltagere med flere edderkopper at forsøge med) får nu på skift masken over øjnene og skal nu i blinde forsøge at placere edderkoppen rigtigt på Spiderman – og det er svært – og sjovt!

Den der kommer tættest på vinder!

Spillet Er beregnet til éngangsbrug. Ønsker du at bruge sættet flere gange kan du sætte plakaten i ramme og evt. laminere edderkopperne – og så klippe dem ud og sætte “elefantsnot” på bagsiden – så forlænger du levetiden.

Pris: 44 kr – Gå til shop

spiderman pinata spiderman underholdning til børnefødselsdagen spiderman leg

Spiderman underholdning til børnefødselsdagen – med Spiderman pinata

En Spiderman pinata hænges op og børnene gør sig klar til at få den pinata ned og selvfølge tømme dem for alle lækkerier. Husk at børnene skal skiftes til at slå til den og det er sjovest (og tager længst tid), hvis de får maske eller bind for øjnene. Det er som at slå katten af tønden med bind for øjnene. Læs mere om pinataer til børnefødselsdag her.

Pris: 74,95 kr. – Gå til shop