Gurli Gris leg – lege til Gurli Gris fødselsdagsfest

Del på:

Skal I holde en Gurli Gris børnefødselsdag? Så er det oplagt at pynte op med Gurli Gris pynt og dekoration og selvfølgelig lave en Gurli Gris kage med Gurli Gris kageprint – til fødselsdagsbarnet og alle gæsterne.

Vi har for nylig afholdt en Gurli Gris fødselsdagsfest og vil gerne dele vores idéer med Jer om hvilke lege der er oplagte Gurli Gris lege til en fødselsdagsfest med Gurli Gris som omdreningspunkt. Alle leges  succes afhænger af børnenes alder. Der er stor forskel på hvad en 2 årig forstår og oplever, når Gurli Gris er på skærmen, og hvad en 6 årig oplever. I vores familien er det alle børnene der er vilde med Gurli og hendes familie. Vi har derfor en Gurli Gris leg til enhver alder.

Har du også været tvangsindlagt til at se Gurli Gris i et væk, så ved du at Gurli leger en del. En af legene hun leger er “ja nej legen” Den passer til Gurlis egen alder og kan leges henover fødselsdagsbordet eller bagefter. Det er en oplagt indendørsleg, da den ikke kræver andet end at børnene stiller hinanden spørgsmål. Legen går ud på at børnene ikke må svare “ja” eller “nej” til nogle af spørgsmålene. I stedet kan man gøre som Gurli, nemlig at svare med hele sætninger, som “det tror jeg ikke”…. eller “det kan jeg godt”. Vinderen af legen er det barn der ikke svarer “ja” eller “nej”. Legen kan leges i en tidsbestemt periode eller gennem hele fødselsdagen.

gurli gris leg gurli gris fødselsdagstema gurli gris temafest gustav dino bamse

Gurlis lillebror “Gustav” er vild med dinosaurs. Han har altid sin dino med sig rundt omkring. For de mindste gæster, har vi med succes afholdt gemmeleg med Gustav Gris. Det går ud på at gemme en grøn dino og lade de mindste finde Gustavs elskede dino. Har du ikke en grøn dinosaur der ligner Gustavs, så brug en anden Gurli Gris merchandise, eller køb Gustavs grønne dino, her hos Gucca. Den skal nok gøre lykke også efter fødselsdagen. Det var en succes for de mindste Gurlig Gris fans (2-3 årige).

Lader det til at blive regnvejr på dagen, er det selvfølgelig oplagt at hoppe i mudderpøle, som er Gurli Gris’ ynglingsbeskæftigelse, men også kræver noget regntøj og velvillige forældre til de små gæster. Så hvis Gurli Gris børnefødselsdagen ikke skal ende i mudderpøle og regn, så kunne en indendørs aktivitet være at hænge en stor tegning af Gurli Gris op og lade gæsterne forsøge at sætte halen på Gurli Gris med bind for øjnene.

gurli gris leg gurli gris fødselsdagstema gurli gris temafest

RIGTIG GOD GURLI GRIS FEST

 

Indlægget Gurli Gris leg – lege til Gurli Gris fødselsdagsfest indeholder affiliatelinks til relevante danske webbutikker