Gurli Gris kageprint

Del på:

Skal der holdes børnefødselsdag med Gurli Gris tema, må der ikke gåes ned på Gurli Gris udstyr, særligt ikke med kagen.

Er du heller ikke super kreativ i et køkken, så kan du alligevel lave en nem Gurli Gris kage ved hjælp af et sukkerprint / kageprint, der ganske enkelt er et spiseligt billede af sukker! Alt hvad du skal gøre, er at tage papiret ud af pakken og placere det ovenpå kagen og vupti, så har du en flot og festlig kage!

Gurli Gris er en tv-serie for børn der består af episoder af 5 minutters varighed. Den handler om Gurli, der er en gris i menneskelig form, og hendes familie og venner. Alle hendes venner er forskellige arter af pattedyr og deres efternavn er deres dyreart og begyndelsesbogstavet i fornavnet er det samme som artsnavnet.

Lav nemt en kage til fødselsdagen med Gurli Gris tema, med dette Gurli Gris kageprint:

Gurli Gris Sukkerprint

Spiseligt papir med Gurli Gris som er en TV serie, som handler om Gurli, der er en gris i menneskelig form, og hendes familie og venner. 20 cm.

Find Gurli Gris sukkerprint hos Bagetid

Gurli Gris kageprint

Spiseligt papir med Gurli Gris som er en TV serie, som handler om Gurli, der er en gris i menneskelig form, og hendes familie og venner. 20 cm.

Find det hos The Fairytale Company

Gurli Gris spiseligt billede

Lav nemt årets fødselsdagskage med dette Gurli Gris spiselige billede. Alt hvad du skal gøre, er at tage papiret ud af pakken og placere det ovenpå kagen og vupti, så har du en flot og festlig kage!

Find det spiselige billede hos The Fairytale Company

 

Ønsker du at finde inspiration til borddækningen til Gurli Gris fødselsdag, så læs med her. Husk desuden at vi her på Alletiders Dag altid tilbyder et stort udvalg af lækre opskrifter på både muffins og kager, se hele udvalget under “Opskrifter”.

Indlægget Gurli Gris kageprint indeholder affiliatelinks