Den gode dinosaur fødselsdag

Del på:

Er temaet for den kommende børnefødselsdag Den gode dinosaur?

Skru tiden tilbage og hold en forhistorisk temafest med Den gode Dinosaur tema.

Den Gode Dinosaur stiller spørgsmålet: Hvad hvis meteoren, der for altid ændrede livet på jorden, ikke rammer jorden og de gigantiske dinosaurer ikke uddør..?

Pixar Animation Studios tager dig med på en episk rejse ind i en verden af dinosaurer, hvor en Apatosaurus, kaldet Arlo pludselig bliver forældreløs efter en flodbølge adskilte ham fra sin familie. Han må nu forsøge at finde hjem igen og får sig en usandsynlig ven – menneskeungen Tot. Sammen rejser de gennem et barsk og mystisk landskab, og Arlo lærer at konfrontere sin frygt og opdager, hvad han virkelig er i stand til.

En fantastisk historie om mennesker og dinosaurer der sameksisterer trods deres forskelligheder.

Skal der laves en sjov og god Den gode dinasaur stemning til fødselsdagen, så skal der selvfølgelig dækkes et festligt fødselsdagsbord til børnefødselsdagen.

Vi har fundet en lang række Den gode dinosaur tilbehør, som du kan pynte op med, når du skal holde Den gode dinosaur fødselsdag:

den-gode-dinosaur-indbydelser

Start forberedelser til Den gode dinosaur fødselsdag, med at sende invitationer ud. Invitationer og kuvert – 6 stk. Pris 29,- hos TheFairytaleCompany

Skærmbillede 2017-04-10 kl. 13.27.19

Bordet skal selvfølgelig dækkes med en dinosaur dug. Den gode dinosaur plastikdug har illustrationer af Arlo og Tot og T. Rex’erne Bruno og Ramsey. Nem og praktisk, hvis fødselsdagsbollerne og den varme kakao bliver indtaget en smule “forhistorisk primitivt”. Pris 39,95 – hos TheFairytaleCompany.

Skærmbillede 2017-04-10 kl. 13.29.46

Uden mad og drikke duer helten ikke og maden bliver straks lidt sjovere at indtage når den serveres på en dinosaur tallerken. Paptallerkner 23 cm – 8 stk. Pris 29,95 – hos TheFairytaleCompany.

den-gode-dinosaur-krus

Den gode dinosaur krus til fødselsdagen. Der er 8 Den gode dinosaur krus i hver pakke. Pris 24,95 – hos TheFairytaleCompany.

Skærmbillede 2017-04-10 kl. 13.47.03

En uundværlig ting til dinosaur fødselsdagen er dinosaur servietter, pakke med 20 stk. Pris 24,95 – hos TheFairytaleCompany.

den-gode-dinosaur-party-bag

Overrask hver gæst med en dinosaur lykkepose/slikpose. Pakke med 6 stk, pris 19,95 – hos TheFairytaleCompany.

 

Fuldend gerne temaet med muffins med dinosaur æg:

Dinosaurus-muffins-opskrift

Eller hvad med at kaste dig ud at lave en flot dinosaur i fondant? dinosaurus-fondant-figur

Indlægget Den gode dinosaur indeholder affiliatelinks