Harry Potter fødselsdag

Del på:

Har du et barn der er vild med tryllekunstner, magi og Harry Potter. Så er en Harry Potter fødselsdag lige sagen til den kommende børnefødselsdag.

Historien om Harry Potter er forfatteren J. K. Rowlings fortælling om en forældreløs dreng, der vokser op hos onde slægtninge, indtil han erfarer, at han er af troldmandsslægt og kommer til en kostskole for kommende troldmænd.

Harry Potter er en fortælling på i alt 7 bøger og film. Historien om Harry Potter er en dannelseshistorie om hans kamp med sig selv og sine omgivelser for at blive voksen, præsenteret i kostskoleromanens velkendte regi. I det magiske univers projiceres hans udviklingskamp ud på omgivelser, der symboliserer tilværelsens basale kræfter og eksistentielle kriser. Harry Potter er et sympatisk bekendtskab, der med sine let genkendelige relationer til familie, venner, lærere og myndigheder indbyder til identifikation og ønsketænkning hos både jævnaldrende og voksne læsere.

Dan rammerne for den perfekte Harry Potter fødselsdag, med disse Harry Potter festartikler:

Harry Potter invitationer

Skal du holde temafest med Harry Potter tema, så skal du invitere dine gæster til Hogwarts. Invitationerne er med logo og slogan fra Hogwarts. 

Find Harry Potter invitationer hos Festorama

Harry Potter festdug

Med en plastikdug inspireret af Harry Potter temaet kan du pynte dit bord til din fest. Når dugen er ligger på bordet er den mørkeblå, og på siderne vil der være logo af Hogwarts og forskellige farver.

Find Harry Potter festdug hos Festorama

Harry Potter paptallerkner

Pynt bordet med disse super fede paptallerkener. Paptallerkenerne er med forskellige farver, med motiver af alle Hogwarts huse.

Find Harry Potter paptallerkner hos Festorama

 

Harry Potter Photo Booth sæt

Lev dig ind i Hogwarts verdenen og klæd dig ud med motiver fra dette Harry Potter photo booth sæt. Du har med garanti mulighed for at tage nogle sjove billeder.

Find Harry Potter Photo booth sæt hos Festorama

 

Indlægget Harry Potter fødselsdag indeholder affiliatelinks