Fødselsdag med cirkustema – nemt og enkelt

Del på:

Skal den kommende børnefødselsdag afholdes i et klassisk cirkustema? En fødselsdagsfest med cirkustema er farverigt, sjovt og glædeskabende. Der findes mange nemme måder at pynte op til fødselsdag med cirkustema. Der skal selvfølgelig en masse balloner op og det samme gælder vimpler i glade farver. Ingen fødselsdag med cirkustema uden popcorn, alene duften af popcorn er duften af cirkus.

Undgå al for meget savsmuld i manegen og hold dit cirkustema til pynt, borddækning, invitationer og udklædning. Vi har samlet lidt inspiration til dig der står overfor opgaven med at arrangere en fødselsdag med cirkustema.

Festartikler til fødselsdag med cirkustema

fest med cirkustema fødselsdag med cirkustema cirkus festartikler cirkus børnefødselsdag

  1. Det klassiske Cirkus fødselsdagstog fra Goki i træ. Rigtig fint cirkus fødselsdagstog med klovne, heste, søløver og meget mere. Pynt fødselsdagsbordet med et skønt fødselsdagstog med lys og tal. Farverigt træ fødselsdagstog med plads til 6 lys og 1 tal. Der medfølger tallene 1 – 10. Fødselsdagstoget er 62 cm. langt og passer til både drenge og piger. Det kan købes her hos legebutikken.
  2. Slik- eller godteposer med stærk mand motiv. Fås også i en mere piget udgave. Slikposerne er fra Rice og lavet af plast. De er naturligvis fødevaregodkendt og du bestemmer helt selv hvad der skal i dem. Formen er praktisk i forhold til at man kan binde et bånd om i toppen. En godtepose er en sød lille ekstra ting som børnene kan tage med sig hjem fra børnefødselsdagen. De kan købes her hos legebutikken.
  3. Servietter med farvestrålende vimpler og teksten “HIP HIP HOORAY” 20 stk i målene 16 x 16 cm. Et rigtig fint fødselsdagsprint og oplagt til fødselsdagen med cirkustema. Køb her i legebutikken

 

Flere festartikler til fødselsdag med cirkustema

fest med cirkustema fødselsdag med cirkustema cirkus festartikler cirkus børnefødselsdag

  1. Papkrus fra Rice i samme print som servietterne med farvestrålende vimpler på. Brug engangskrus til børnefødselsdagen og spar opvasken når der skal ryddes op igen. De gode og solide papkrus har fint fødselsdagsprint med guirlander og teksten Hip Hip Hooray. Tip: Skriv navn på kruset til børnefødselsdagen, så kan børnene nemt finde deres krus igen. Er fundet hos legebutikken.
  2. Kagepynt med cirkustema, 24 dele. Skal der dekoreres muffins eller andre små kager til børnefødselsdagen er der her mulighed for at pynte med 8 små hatte, 8 små flag og 8 tandstikkere med cirkusmotiver i toppen. Det ser sødt ud og giver bare et lille ekstra pift til kagebordet. Lad eventuelt børnene selv pynte deres cupcakes eller muffins rundt om fødselsdagsbordet med glasur eller krymmel og lad dem afslutte kunstværket med en af de søde kage dekorationer. Der skal ikke så meget til for at skabe et virkelig sødt kagebord med disse små kage dekorationer. Sættet er fra Rice og kan købes i legebutikken.
  3. Ingen cirkusfest uden hatte. De fine hatte er populære som en del af bordpynten til børnefødseslsdagen. Printet er det populære cirkus print fra Rice og passer fint med engangsservicet fra samme mærke eller med melamin serien med samme print. Giv børnene hatten med hjem efter fødselsdagsfesten som en lille gave. Det vil de helt sikkert synes om. Hatten har elastik snor som sættes under hagen. Kan købes i legebutikken.

Rigtig god fødselsdag med cirkustema!