Frosne bananer med chokolade

Del på:

Frosne bananer med chokolade er et godt og sundere alternativ i forhold til de sukkerfyldte pindeis fra supermarkedet.

Opskrift på frosne bananer med chokolade frysetorret-hindbaer-30-gram

Ingredienser:

2 bananer
65 g mørk eller lys chokolade
Kokos, krymmel nødder eller frysetørret bær som pynt
Sugerør (eller pinde)

Fremgangsmåde:

Skræl bananerne og skær dem i stykker på ca 5 cm. Klip  sugerør over på midten og sæt dem forsigtigt i bunden af bananerne. Stil bananerne i fryseren i 1 times tid. Efter bananerne har været i fryseren, overtrækkes de med chokolade og pyntes.
Smelt chokoladen i et vandbad og dyp bananerne i chokoladen eller kom den på med en ske. Drys pynten på med det samme – da chokoladen størkner hurtigt på de frosne bananer.
Hvis du gerne vil minimere indholdet af sukker, kan du bruge en chokolade med et højt kakaoindhold. Chokolade med højt chokoladeindhold er oftest lidt længere om at smelte i vandbadet, men ellers fungerer det lige så godt som almindelig kogechokolade.

Så er der lækre frosne bananer med chokolade.