Grøntsagsfrikadeller med kartofler

Del på:

Savner du inspiration til lidt sundere alternativer til barnets stor dag, så bør du helt sikkert prøve denne lækre opskrift på grøntsagsfrikadeller. Grøntsagsfrikadeller er en sund og lækker ret som kan serveres til børnefødselsdagens middagen, kan puttes i madpakken, også er det en sund vegetarisk snack.

Grøntsagsfrikadeller med kartofler opskrift
Ingredienser:

Note: Grøntsagsfrikadellerne kan også laves med squash

3 mellemstore kartofler
1 lille potte dild
1 lille potte persille
1 stk forårsløg
2 dl revet ost
2 æg
3 spsk mel
½ tsk. chilipulver/flager
ca. 1 tsk salt
ca. 1 tsk peber

Fremgangsmåde:

Riv kartoflerne med et groft rivejern og vrid væden fra. Dild, persille og forårsløg hakkes fint og vendes i kartoflerne sammen med æg, revet ost og krydderier. Tilsæt mel. Hæld lidt olie på panden og fordel dejen med en spiseske på panden. Steg ved svag varme, indtil de får en gylden farve. Lav gerne en stor portion på en gang, da de hurtigt får ben at gå på. Grøntsagsfrikadellerne kan holdes lune ved en tur i ovnen.

Server gerne sammen med salat, grøntsagsstænger og en lækker dressing. Ønsker du at lave en buffet, hvor børnene selv kan vælge hvad de kan lide, så er grøntsagsfrikadeller en oplagt ret at sætte på bordet.

Velbekomme!