PJ Masks pyjamasheltene kageprint

Del på:

Skal der holdes børnefødselsdag med PJ Masks pyjamasheltene tema, må du ikke gå ned på PJ Masks pyjamasheltene udstyr, særligt ikke med kagen.

Er du heller ikke super kreativ i et køkken, så kan du alligevel lave en nem PJ Masks pyjamasheltene kage ved hjælp af et sukkerprint / kageprint, der ganske enkelt er et spiseligt billede af sukker! Alt hvad du skal gøre, er at tage papiret ud af pakken og placere det ovenpå kagen og vupti, så har du en flot og festlig kage!

Lav nemt en kage til fødselsdagen med PJ masks pyjamasheltene tema, med dette PJ Masks pyjamasheltene kageprint:

Rundt spiseligt billede med PJmasks-motiv. Diameter: 20 cm.

Find kageprintet hos Bagetid

Hvem er PJ Masks pyjamasheltene

PJ Masks Pyjamasheltene er Disney Juniors nyeste tegneserie for de mindste. Den handler om heltene Kattedrengen, Geggo og Ugline. Ellere rettere sagt: Den handler om 3 vaskeægte superhelte der med deres superkræfter og samarbejde formår at overvinde alle skurke der kun vil ødelægge alt for alle.   

Om dagen – er 6 årige Connor, Amaya og Greg, helt almindelige børn der går i skole og passer deres hverdagsliv. Men når noget går den gale vej i byen, bliver disse specielle børn nysgerrige og deres retfærdighedssans sender dem afsted på en mission. MEN de må vente til mørket falder på og byen er gået til ro, før de kan komme afsted uden nogen opdager dem.

Om natten – når Connor, Amaya og Greg har fået deres nattøj på, aktiveres deres dyre-amuletter og forvandler dem til superheltene Kattedrengen, Geggo og Ugline og de tre tilsammen udgør  PJ Masks Pyjamasheltene. Kattedrengen er superhurtig, Geggo er vildt stærk og kan klatre på vægge og Ugline kan flyve og se langt. Sammen kan PJ Masks Pyjamasheltene takle enhver situation og løse mysterier og gåder der overgår byen. Et aktionbrag og superhelte for de mindste i familien.

Indlægget PJ Masks pyjamasheltene kageprint indeholder affiliatelinks