Violetta Børnefødselsdag

Del på:

Skal du holde en Violetta børnefødselsdag?

Der er mange måder at skabe en Violetta børnefødselsdag i børnehøjde. Der er mange muligheder for at skabe universet – både med udsmykningen, påklædningen, lege/underholdning, maden og invitationerne. Her på siden findes idéer til at skabe Jeres helt eget Violetta univers.

Der findes et stort udvalg til Violetta børnefødselsdag, f.eks. Violetta servietter og Violetta paptallerkner. Violetta universet kan suppleres ved at tage udgangspunkt i nærmest alle nuancer af lilla,, guld og glimmer, samt Violetta relateret elementer, som mikrofon, diskokugle, høretelefoner og dans.

Violetta handler om teenageren Violetta, der efter at have boet i Europa i mange år vender tilbage til sin fødeby Buenos Aires, hvor hun finder venskab, kærlighed, musik og alle kvalerne ved at blive voksen. Da hun er kommet til Buenos Aires, begynder hun, uden at hendes overbeskyttende far German ved det, at tage timer på Studio 21, et enestående og meget anerkendt akademi for musik, dans og teater. Hun møder også Angie, hendes nye privatlærer og moster (selvom Violetta ikke ved, at Angie er hendes moster), som hjælper hende til at opdage, hvem hun er, og nøjagtig hvilken vej hun skal gå. Men Violetta oplever også problemer med kærligheden, da hendes hjerte er delt mellem to mulige bejlere. Senere forløbet ser man en mere selvsikker og stærk Violetta, der udlever sin drøm og passion for musik. Hendes far er blevet mere tolerant, men beskytter hende stadig. I seneste sæson af Violetta er hun på verdensturné og senere venter sidste skoleår. Det er en tid med drømme og ambitioner og alverdens krumspring i forsøg på at føre drømmene ud i livet.

Skal du holde en Violetta børnefødselsdag, eller bare en flot Violetta fest, så se her. Hvad er en fødselsdag uden balloner og fin pynt. Der findes et stort udvalg af Violetta ting til børnefødselsdagen. Fin kreativiteten frem – så vil din Violetta fødselsdag, blive en fest, der ikke vil blive glemt.

violetta fødselsdag inspiration violetta fest

1. Massere af lilla balloner høre til en vild Violetta børnefødselsdag.

2. Violetta servietter til festbordet

3. Violetta invitationer, 6 stk

4. Violetta slikposer

5. Violetta plastikkrus, 8 stk

6. Violetta tallerkner, 8 stk.

7. Violetta dug af plastik.

8. Violetta dug med slogan, 120 x 180 cm

9. Violetta servietter “Music Love Passion”

 

Diskokuglen byder op til fest og dans for alle Violetta fans og derfor bør den have en central plads i udsmykningen til din Violetta børnefødselsdag. En diskokugle kan erhverves for forholdsvis få penge. Vi har fundet tilbud på diskokugler i størrelsen 20 cm, 25 cm og 35 cm, i prisniveauet 80-170 kr. Diskokuglerne kan købes her.

Violetta fest diskokugle til Violetta børnefødselsdag

Find flere ting til din Violetta fødselsdag her hos The Fairytale Company