Tornerose udklædning til børn

Del på:

Har du også et barn der er helt vild med de fine Disney prinsesser og særligt Tornerose? Disney Prinsesser er en samling af alle de populære prinsesser fra Disney filmene. I Disney Prinsesser universet finder du f.eks. Ariel, Jasmin, Askepot, Rapunzel, Pocahontas, Belle, Tornerose og Snehvide. Disney Prinsesserne har hver især alt, hvad en pige har brug for at udleve prinsessefantasien – så bliver det vist ikke bedre.

For hvem holder ikke af den eventyrlige fortælling om Tornerose? Tornerose er en tegnefilm fra 1959 produceret af Walt Disney og udgivet den 26. december 1959 i Danmark. Den 16. i rækken af Disneys klassikere.

Kort om Tornerose eventyret;

“Hele kongeriget jubler da prinsesse Aurora bliver født. Alle undtagen den onde fe, som fuld af misundelse udøser en forbandelse: at prinsessen før sin 16 års fødselsdag skal stikke sig på en ten og falde i en evig søvn! Men Auroras gudmødre, de tre gode feer, bruger deres gode kræfter og får mildnet forbandelsen til at prinsessen kan vækkes til live, hvis hun får et elskovskys af en prins…”

Selvom Tornerose har en del år på bagen, er hun stadig en elsket figur hos mange små prinsesser. Tornerose kostume er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Tornerose tema eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot Tornerose kostume, se bare med her;

skaermbillede-2016-12-28-kl-10-13-28

Tornerose Udklædning 4-7 år

Tornerose udklædning. Taske, sko og tiara medfølger ikke. Pris 149,95 – Find det her hos Eurotoys.

tornerose_prinsessekjole_1_2

Tornerose kostume

Tornerose kostume med Tornerosefigur. Pris 249,95 – Find det her hos ThefairytaleCompany

tornerose-og-bell-udkl_dning_2_1

Tornerose og Belle kostume (2 i 1)

“TORNEROSE” og “BELLE” vendbar udklædningsdragt med diadem. Med dette kostume kan din prinsesse selv skifte imellem hvilken figur hun ønsker at være klædt ud som. Pris 399,95. Find det her hos TheFairytaleCompany
Indlægget Tornerose udklædning til børn indeholder affiliatelinks

Kilde: Alletiders Disney