Sort fest – sort borddækning og sort kagepynt

Del på:

Den sorte farve er på inden måde en almindelig farve til borddækning og pynt til festen.

Sort borddækning og pynt til festen kan alligevel godt blive rigtig flot og klassisk, idet den sorte farve passer til alle andre farver og fordi sort er en klassisk farve.

Om farven sort er valgt fordi det er ynglingsfarven og derfor et tema i sig selv, eller om du er på jagt efter sort borddækning og pynt til et andet sort festtema (f.eks. batman- LEGO Ninjago, eller pirattema), så se med her. Vi har samlet nogle af de fine elementer der kan skabe en flot sort borddækning til din fødselsdag eller fest, inklusiv nemme måde at skabe sort kagepynt.

nem sort borddækning og sort pynt

Inspiration til sort borddækning og sort pynt til fødselsdagsfesten

1.Sort marcipan, feks. til overtræk af en lagkage. Marcipan 250 g, sort. Indfarvet marcipan fra FunCakes. Denne marcipan findes i en lang række forskellige farver. Med fabriksindfarvet marcipan slipper du selv for besværet med at tilføre farver. Ønsker du at farven skal være mindre kraftig, kan du blande den indfarvede marcipan med ufarvet marcipan, ligesom du kan blande forskellige faver for at lave præcist de farver, du ønsker.

2. Sorte plastikkurs. Det letter opvasken med plastik.

3. Sorte sugerør. Fås både med knæk og i forskellige tykkelser.

4. Muffinsforme. Bageforme fra House of Marie til muffins og cupcakes med et elegant sortternet design, der giver dine kager en ekstra dimension. Disse muffinsforme er fremstillet af ekstra kraftigt kvalitetspapir med non-stick belægning, der holder sin form og farve under bagningen, hvilket er alfa og omega for et godt resultat.

5. Sorte kagelys. 10 stk. for en 10’er.

6. Sukkerperler i shinny sort. 4 mm. FunCakes sukkerperler, skinnende sort. Med disse spiselige sukkerkugler har du nærmest uanede muligheder for at pynte dine kager. De kan fx bruges til at lave blomster og andre figurer eller til at lave en kæde eller en kant omkring kagen – kun fantasien sætter grænser!

7. Sorte balloner skal der til en fest med sort tema. Her findes et kæmpe udvalg af sorte balloner i alle størrelser, i både mat og blanke udgaver. Balloner i helt oppe til 1 m i diameter.

8. Sort Lakrids fondant. Så tænderne læber i vand!

9. Sorte muffinsforme med hvide polakprikker.

 

Sort dug, sort løber, sorte servietter, sorte bordkort, sorte vaser, sort bordpynt, sorte dækservietter – der er rigtig mange muligheder for at skabe sort borddækning og sort pynt til festen!