Borddækning til smiley fødselsdag

Del på:

Smiley er alletiders som et klassisk fødselsdagstema til børnefødselsdagen.

Hvis du skal holde en smiley fødselsdag, kan du lave mange kreative ting, for at gøre “Smiley” temaet tydeligt. Du kan f.eks lave en kage med et Smiley hoved, en masse små muffins med flere af de forskellige emojis eller pynte op med smiley balloner.

En Smiley fødselsdag starter selvfølgelig med at der skal inviteres gæster til den store dag og hvorfor ikke starter med at understrege festens tema allerede i indbydelserne. Find smiley indbydelser hos TheFairytaleCompany

Bordet til smiley fødselsdagen, skal selvfølgelig dækkes med en dug der masser resten af temaet. Flot farverig smiley plastikdug, mål 120 x 180 cm.

Find smiley dug hos The Fairytale Company

Flotte smarte smiley paptallerkner, der matcher resten af temaet. Uanset hvad der skal serveres til fødselsdagen, kan det være en fordel at vælge paptallerkner, så det er nemt at rydde af bordet bagefter og du som forældre ikke skal være nervøs for at få knust noget af det pæne porcelæn.

Find Smiley paptallerkner hos The Fairytale Companye

 

Flotte smiley papkrus der matcher resten af borddækningen. Husk at savner du inspiration til drikke  der kan serveres til fødselsdagen, har vi her på Alletiders dag samlet forskelligt inspiration til drikkevarer – se her.

Find Smiley papkrus hos The Fairytale Company

Ingen fødselsdagsfest uden servietter og selvfølgelig skal de passe til resten af temaet. 

Find Smiley servietter hos The Fairytale Company

Gør festen ekstra festlig ved at give hver gæst deres egen Smiley paphat.

Find Smiley paphatte hos The Fairytale Company

Pynt hjemmet op med Smiley balloner, når fødselsdagens menu er indtaget kan balloner desuden bruges til ballondans eller til hver enkelt gæst kan få deres egen ballon med hjem.

Find Smiley balloner hos The Fairytale Company

Indlægget Borddækning til Smiley fødselsdag indeholder affiliatelinks

 

 

One thought on “Borddækning til smiley fødselsdag

Lukket for kommentarer.