Små osteruller

Del på:

En sjov og lækker lille fingermad er disse sprøde og lækre små osteruller. Osteruller er nemme og hurtige at lave og de er med garanti et hit hos både ved både børnefesten og festen for de voksne.

Osteruller opskrift

Ingredienser:

1 pk.Filo dej

250 g.Feta ost

1 æg

2.5 dl. solsikkeolie

Fremgangsmåde:

Starte med at mase feta osten med en gaffel. Tilsæt derefter ægget og bland det godt sammen. Læg et lag af dejen på en flad overflade.  Skær Filodejen i 3 lige store stykker på langs. Tag 2 lag dej, og læg en teskefuld fyld på det nederste dejlag. Fold siderne ind og rul dejen i form som en cigar. Fugt kanterne let, og tyk dem fast med fingerspidserne. Steg rullerne i varm olie til de bliver gyldenbrune. Læg de færdige osteruller på et fedtsugende underlag og server dem varme.

Osteruller kan både bruges som en nem forret eller som en del af en buffet. Osterullerne med fetaost smager også godt hvis de bliver blandet med fint hakket persille. Prøv evt også at lave dem hvor fetaen udskiftes med revet ost og lidt krydderi.

Tip: Er gæsterne ikke ankommet endnu, kan osterullerne holdes varme i ovnen på lav temperatur

Velbekomme!