Nem vandmelonsalat til sommerfesten

Er børnefødselsdagen en sommerfest, hvor der også skal serveres mad? Denne opskrift på nem vandmelonsalat er perfekt til sommerfest.

Skal der holdes fødselsdag i sommerperioden, hvor der skal serveres mad, må maden gerne være lidt lettere, da appetitten for mange ikke er særlig stor. Denne opskrift på nem vandmelonsalat er populær hos både børn og voksne og så er det en oplagt måde at få dine gæster til at få godt med væske i sommervarmen.

Kombinationen af vandmelon og fetaost stammer egentlig fra Mellemøsten, hvor der kan blive rigtig hedt i sommerperioden. Det salte fra fetaosten gør at man får nok salt, pludselig at man bliver mere tørstig og kombineret med det søde fra den vandholdige vandmelon, giver det bare en rigtig god kombination.

Server gerne salaten sammen med noget grillet kød (kylling er ofte at foretrække for de fleste børn), grillpølser, majskolber eller andre salataer.

Her på Alletidersdag er vores erfaring, at det er ikke alle der er lige store fan af den friske mynte og derfor anbefaler vi at putte hele blade mynte i salaten, så de nemt kan pilles fra.

Print Opskrift
Nem vandmelonsalat til sommerfesten
Start med at riste pinjekerne på en pande og lad dem køle lidt af. Imens skæres vandmelon og feta og det blandes sammen. Derefter pyntes der med mynteblade og de afkølede pinjekerner – kan det blive nemmere?
nem vandmelonsalat opskrift, sommersalat opskrift, salat med vandmelon, vandmelonsalat med pinjekerner, sommersalat med vandmelon, salat til børnefødselsdag, alletidersdag, inspiration til børnefødselsdag
Antal personer
Antal personer
nem vandmelonsalat opskrift, sommersalat opskrift, salat med vandmelon, vandmelonsalat med pinjekerner, sommersalat med vandmelon, salat til børnefødselsdag, alletidersdag, inspiration til børnefødselsdag
Instruktioner
  1. Denne salat er nem at lave og kræver ikke forberedelse. Start med at riste pinjekernerne på en pande og lad dem køle lidt af. Imens skæres vandmelon og feta i mindre stykker og det blandes sammen. Pynt dernæst med mynteblade og de afkølede pinjekerner – kan det blive nemmere?
Del denne opskrift

Tip! I stedet for pinjekerner, kan du også vælge at bruge græskarkerner. Rist græskarkernerne i en smule olivenolie og salt, indtil de fanger farve og popper. Lad dem køle af på fedtsugende papir inden de drysses over salaten.

Opskrifter søges

Vi ønsker her på Alletiders Dag at have det største udvalg af gode opskrifter til børnefødselsdagen, og til det har vi brug for din hjælp.

Så har du en god opskrift på enten mad, snacks eller kage som er oplagt til børnefødselsdagen? Så leder vi efter nye og spændende opskrifter som vil blive delt her på www.alletidersdag.dk.

Send din opskrift (gerne med billeder) via privatbesked Facebook eller på mail info@alletidersdag.dk.
Alle opskrifter vil selvfølgelig blive citeret med navn og evt link til vedkommendes egen blog eller hjemmeside.