Kanelsnegle uden sukker og mælkeprodukter
16 stk lækre kanelsnegle uden sukker og mælkeprodukter
Antal personer
16
Antal personer
16
Ingredienser
Dejen
Fyldet
Instruktioner
  1. Lun mandeldrikken, og rør gæren ud i den. Tilsæt resten af ingredienserne til dejen, og ælt den godt sammen. Lad den hæve i køleskabet natten over. Tag dejen ud, og lad den efterhæve ved stuetemperatur i 1-2 timer. Skyl æblerne, del dem i kvarte, fjern kernehuset, og riv dem groft. Hak mandlerne groft, og bland dem med æble, kanel, sukker og kokosolie (brug fingrene!). Ælt dejen, rul den ud til en stor flade, og smør fyldet ud på den. Rul dejen sammen til en roulade, og skær ca. 16 snegle, som sættes på en bageplade med bagepapir. Lad sneglene hæve på bagepladen 1/2 time. Pensl sneglene med et sammenpisket æg, og bag dem ved 200 grader ca. 15 min.
Recipe Notes

Bemærk at dejen laves dagen før

Husk at bruge økologiske æbler