Pom pom festudsmykning – pom pom fødselsdagspynt

Del på:

Smukke pom pom, imponerende honeycombs pom pom og dekorative helium balloner er alt sammen pynt, der sætter prikken over i’et på festlokalet eller festbordet ved årets fødselsdag. Pom pom festudsmykning kan gøres på mange måder og der findes et hav af mulighede farvekombinationer. Lad dig inspirere til at gøre festen endnu mere festlig. Der er to forskellige typer pom pom til pom pom festudsmykning. De såkaldte “bikubebolde” og de mere traditionelle “pom pom”. Vælg mellem alle de smukke farver og størrelser, eller kombiner farver der matcher hinanden.

pom pom festudsmykning

Stilren pom pom festudsmykning – fås i mange farver og forskellige størrelser

Flotte Honeycombs til at hænge fra træet, på terrasse eller i loftet i festlokalet. De fine dekorative bolde i papir er klar til at hænge fra loftet eller lægges på festbordet, ret hurtigt når man lige har bøjet dem sammen, ved et snuptag Man kan skabe en stilren pynt med to eller flere bikubebolde. Sæt eventuelt flere farver og størrelser sammen og kombinere dem med Pom Poms og få et flot udtryk. Der er snor påhæftet, så de kan hænge dem op. Størrelser: 10cm – 20 cm og 30 cm. Materiale: Papir og snor. Farver: Uendelig mange.

pom pom festudsmykning pom pom fødselsdag pompom

Pom pom festudsmykning i silkepapir – festlig fødselsdagspynt

Pom Pom´s er den eksklusive dekoration, der pynter i ethvert festlokale og da de findes i mange – både pastel og stærke farver, er det let at skabe stemning og eksklusiv udsmykning til netop din fest – både til bryllup, barnedåb, konfirmation og fødselsdag. De kan med fordel kombineres i både farver og størrelser for et fuldendt resultat. Enkel og elegant udsmykning som straks skaber stemning i ethvert festlokale. Disse Pom Pom fås i 2 størrelser og mange farver og er velegnede til at hænge i loft og vinduer eller blot som dekoration på festbordet. Kombiner dem i både størrelser og farver for et fuldendt resultat til jeres bryllup, barnedåb, konfirmation og fødselsdagsfest. Disse fås i 2 størrelser – 25 og 35 cm.

 

pom pom festudsmykning pom pom hatte til børnefødselsdag

Flotte fødselsdagshatte i skønne farver med pom pom i spidsen til årets børnefødselsdag. Hattene er fremstillet i pap med pom pom på toppen og lille elastik til at holde den fast Materiale: Pap og elastik snor Antal: 6 stk. Farve: Lyserøde og lyseblå Størrelse: Højde 17 cm x dia 11 cm.

pynt med pom pom fødselsdag med pom pom udsmykning

 

Alle pom pom festudsmykning er fundet hos CTI Party, der også har servietter og andet til det flotte fødselsdagsbord.