PJ Masks fødselsdag

Del på:

Har du et barn der er vild med superhelte og PJ Masks. Så er en PJ Masks fødselsdag lige sagen til den kommende børnefødselsdag.

PJ Masks Pyjamasheltene er Disney Juniors nyeste tegneserie for de mindste. Den handler om heltene Kattedrengen, Geggo og Ugline. Ellere rettere sagt: Den handler om 3 vaskeægte superhelte der med deres superkræfter og samarbejde formår at overvinde alle skurke der kun vil ødelægge alt for alle.

Om dagen – er 6 årige Connor, Amaya og Greg, helt almindelige børn der går i skole og passer deres hverdagsliv. Men når noget går den gale vej i byen, bliver disse specielle børn nysgerrige og deres retfærdighedssans sender dem afsted på en mission. MEN de må vente til mørket falder på og byen er gået til ro, før de kan komme afsted uden nogen opdager dem.

Om natten – når Connor, Amaya og Greg har fået deres nattøj på, aktiveres deres dyre-amuletter og forvandler dem til superheltene Kattedrengen, Geggo og Ugline og de tre tilsammen udgør PJ Masks Pyjamasheltene. Kattedrengen er superhurtig, Geggo er vildt stærk og kan klatre på vægge og Ugline kan flyve og se langt. Sammen kan PJ Masks Pyjamasheltene takle enhver situation og løse mysterier og gåder der overgår byen. Et aktionbrag og superhelte for de mindste i familien.

Dan rammerne for den perfekte PJ Masks fødselsdag, med disse PJ Masks festartikler:

PJ Masks invitationer

Skal der holdes PJ Masks fødselsdag, så skab rammerne for fødselsdagene allerede ved invitationen af gæsterne. Flotte PJ Masks invitationer med de 3 superhelte.

Find PJ Masks invitationer hos The Fairytale Company

PJ Masks paptallerkner

Uden mad og drikke duer superheltene ikke. Uanset hvad menuen til den kommende fødselsdag skal bestå af, så server dem på disse flotte PJ Masks paptallerkner.

Find PJ Masks paptallerkner hos The Fairytale Company

PJ Masks papkrus

Papkrusene er dekoreret med de PJ Masks, som er perfekte til den kommende PJ Masks fødselsdagsfest uanset hvad der serveres af drikkevarer.

Find PJ Masks papkrus hos The Fairytale Company

PJ Masks servietter

Til fødselsdagen må der selvfølgelig ikke mangle servietter og hvorfor ikke vælge servietter der matcher til resten af festens tema.

Find MJ Masks servietter hos The Fairytale Company

PJ Masks papmasker

Udstyr hver gæst med sin helt egen PJ Masks maske. Maskerne avet af tyndt pap med elastikbånd påsat. Masken er perfekt til superhelte-temafesten eller fastelavnsfesten.

Find PJ Masks papmasker hos The Fairytale Company

PJ Masks balloner

Flotte farverige balloner med PJ Masks print, perfekte til pynt til børnefødselsdagen og oplagte til ballondans.

Find PJ Masks balloner hos The Fairytale Company

Indlægget PJ Masks fødselsdag indeholder affiliatelinks