Pizzasnegle opskrift

Del på:

Mad der er nemt at spise med fingrene er som regel at foretrække til barnets fødselsdag. Pizzasnegle er nemt at lave og smager lækkert og er en opskrift hvor du nemt kan sætte dit eget præg. Pizzasnegle henvender sig til flere aldersgrupper og kan med fordel laves i forvejen.

Pizzasnegle opskrift

Ca. 20-30 stk alt efter størrelse

Du skal bruge

  • 25 gram gær
  • 2 dl lunkent vand
  • 2 spiseskefulde olie
  • ½ teske salt
  • 5 dl pizzamel
  • 1 glas pesto eller tomatpuré
  • Evt revet ost.

Sådan gør du

  • Rør gær ud i det lunkne vand og tilsæt derefter salt og olie
  • Melet røres i lidt af gangen og sørg da for at ælte dejen grundigt
  • Lad dejen hæve i cirka 15 minutter
  • Rul den herefter ud til en stor firkant
  • Smør et tyndt lag pesto eller tomatpuré på og rul dejen sammen til en pølse
  • Skær dejen i skiver, der er 1½ centimeter tykke
  • Læg skiverne på en bageplade med bagepapir og tryk dem let
  • Lad dem efterhæve i 20 minutter
  • Drys med revet ost (sneglene smager også lækkert uden ost).
  • Bag dem i 15 minutter øverst i ovnen ved 200 grader

TIP: Du kan også bruge færdiglavet pizzadej. Lav evt halvdelen med pesto og den anden halvdel med tomatpure, så der er lidt forskellige smagsvarianter.