Pirat fødselsdag – gå hele planken ud!

Del på:

Skal du holde en Pirat fødselsdag for en af familiens yngste? Der er mange måder at skabe et cool univers omkring Jolly Rogers og andre pirater i børnehøjde. Der er mange muligheder for at skabe universet – både med udsmykningen, påklædningen, lege/underholdning, maden og invitationerne. Her på siden findes idéer til at skabe et unikt univers til Jeres pirat børnefødselsdag.

pirat fødselsdag inspiratiion alletiders dag pirat børnefødselsdag

1) Muffinsforme med tilhørende piratpynt  2) Piratflag på pind  3) Piratkostume til fødselsdagsbarnet  4) Trekantet pirathat med dødningehoved  5) Sorte piratservietter  6) Den obligatoriske klap for øjet  7) Slikposer med dødningehoved  8) Oppustelig sværd, klar til plyndring!  9) Røde paptallerkner til piratmenuen.

pirat børnefødselsdag pirattema fødselsdag

1) Piratkopper til tørstige pirater  2) guldmønter til skattekisten  3) Firkantet piratflag balloner  4) Sorte balloner med dødningehoved  5) Festhatte med dødningehoved  6) Bageform så der kan bages knoglekager

Der findes et stort udvalg af pirat ting til børnefødselsdagen, f.eks. Pirat servietter og Pirat balloner mv. Pirat fødselsdag universet kan suppleres ved at tage udgangspunkt i farverne sort, hvid og rød samt pirat relateret elementer, som klap for øjet, sabler, dødningehoveder og det karakteristiske sorte flag.

En pirat fødselsdag er ikke en rigtig pirat fødselsdag, uden gode pirat lege. Afhængig af alder og festens rammer, kunne I overveje lege som “Gå planken ud” eller “skattejagt” med skattekort og en rigtig børneskat.

Skal du holde en pirat fødselsdag, eller bare en flot pirat fest, så se her. Hvad er en fødselsdag uden balloner og fin pynt. Der findes et stort udvalg af pirat ting til børnefødselsdagen, f.eks. piratsværd, udklædningstøj, muffinsforme med piratpynt mv. Fin kreativiteten frem – så vil din pirat fødselsdag, blive en fest, der ikke vil blive glemt.

Se flere ting og få mere inspiration til din pirat børnefødselsdag her hos Dekorationsshoppen og CTI Party

Se også de mange andre indlæg med inspiration til pirat fødselsdag, her.

 

Jake og Piraterne fødselsdags tilbehør

Pirat muffins med chokolade

Download: Tilbehør til Pirat fødselsdag

Pirat kostumer til voksne
One thought on “Pirat fødselsdag – gå hele planken ud!

Comments are closed.