Pinata til børnefødselsdag – findes til mange forskellige temaer

Del på:

Pinata til børnefødselsdag (piñata) er et hit, uanset om det er en børnefødselsdag med tema, eller  blot er en del af de lege der er forberedt til og for børnene. Det minder lidt om en fastelavnstønde, men den er (heldigvis) ikke lavet solidt af træ. Tilgengæld er det ikke helt så nemt at ramme den, da det sjove er at børnene har bind for øjnene, så synsansen er hæmmet og de andre må opfordre til slå i øst og vest for at ramme.

Ordet pinata kommer af det italienske “pignatta” der betyder “en skrøbelig krukke”. Pinaten havde italienerne hjembragt fra en oversøiske rejse til Kina. På cirka samme tid har Aztekerne i nuværende Mexico også brugt pinata til festlige ceremonier med religiøse toner. Om den oprindeligt kommer fra Kina eller Mexico og at navnet er italiensk betyder at hele verden har taget pinataen til sig. Idag bruges pinataen stadig til festlige lejligheder i hele verden, særligt bliver de farverige pinataer brugt til børnefødselsdage og nu kan du inddrage den som et festligt indslag i din børnefødselsdag.

Hvad skal du bruge til at lave et festlig indslag med pinata til børnefødselsdag?

Du skal bruge en pinata (se nedenfor), en pind til at slå med og masker/tørklæder som børnene kan have på. Fyld din pinata med konfetti, lækkerier eller andet godt. Hæng pinataen op i en snor og lad legen begynde. Lad turen gå på skift og sørg for at alle for lov at prøve.

Kan man have en Pinata til børnefødselsdag, når der afholdes en Frost fødselsdag eller en Pirat fødselsdag?

Ja sagtens! Det findes Pinata i alverdens afskygninger – også en Frost pinata og Pirat pinata. Vi har samlet nogle af de bedste og fineste bud på pinata til børnefødselsdag nedenfor, til inspiration til din kommende børnefødselsdag

pinata til børnefødselsdag, pinata, lege til børnefødselsdag, avengers pinata, stjerne pinata, fodbold pinata, pirat pinata, piratskab pinata1. Piratskab pinata

2. Fodbold pinata

3. Stjerne pinata

4. Avengers pinata

pinata til børnefødselsdag

1. Heks pinata

2. Flamingo pinata

3. Frost pinata