Paw Patrol kagepynt

Del på:

Skal der holdes børnefødselsdag med Paw Patrol tema, må man ikke gå ned på Paw Patrol udstyr, særligt ikke med kagen. Lav en eller flere flotte kager med Paw Patrol kagepynt.

PAW Patrol er en serie for de små, der handler om de seks heltemodige hundehvalpe: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble, og Skye, som ledes af en teknologibegejstret ti-årig dreng, der hedder Ryder. Med en unik blanding af evnen til at løse problemer, seje køretøjer og masser af sød hvalpehumor, arbejder PAW Patrol sammen om dristige redningsmissioner, der beskytter indbyggerne i og omkring Adventure Bay. Fra brandhunden Marshall til politihunden Chase, til Skye, som flyver højt oppe på himlen; alle bidrager de til holdet med deres evner og personlighed og understreger vigtigheden af holdarbejde og god samfundsånd. De har alle særlige vovsepakker på ryggen, som kan hjælpe i alle situationer: Fra killingeundsætning til at redde et tog fra et stenskred. Og uanset hvor stort eventyret bliver, har PAW Patrol altid tid til leg, og grin og at blive kløet bag ørerne af Ryder.

Paw Patrols er utrolig populær blandt børn i vuggestue og børnehavealderen, samt i de første skoleår. Nuttede, men seje – Paw Patrol er de elskede hunde og katte, der lever livet med fart på. Teamet af seje hunde redder sammen, når andre er i nød. Har du et barn der er helt skudt i Paw Patrol, så er det oplagt at overraske ham eller hende med en Paw Patrol børnefødselsdag og selvfølgelig en Paw Patrol kage.

At skule lave en lækker Paw Patrol kage starter selvfølgelig med at der skal bages kage. Savner du inspiration til hvilken kage du skal bage, så husk at tjekke de mange kageopskrifter vi har hos Alletidersdag. 

Når kagen er bagt er det tid til at pynte med sejt Paw Patrol kagepynt:

Paw Patrol kagedrys

Kagedrys i forskellige farver, rød, hvid lyseblå. Dåsen indeholder selvfølgeligt hundeguf i form af hvide kødben, røde hundepølser og blå drys.

Find Paw Patrol kagedrys hos The Fairytale Company

Paw Patrol – Skye kagelys

Sødt Paw Patrol kagelys med motiv af Skye. Lige til at sætte på fødselsdagskagen. Lyset måler 7 cm.

Find Skye kagelys hos The Fairytale Company

Skye kagelys

Sødt Paw Patrol kagelys med motiv af Skye. Lige til at sætte på fødselsdagskagen. Lyset måler 7,5 cm.

Find Skye kagelys hos The Fairytale Company

Paw Patrol – Skye muffinsforme

Søde pink Paw Patrol Skye muffinsforme med små motiver af hundepatruljens medlemmer. 

Find Paw Patrol muffinsforme hos The Fairytale Company

Paw Patrol – Skye muffinsprint

Søde Paw Patrol Skye muffins sukkerprint. Der er 16 stk i hver pakke med 8 forskellige motiver.

Find Paw Patrol muffinsprint hos The Fairytale Company

Paw Patrol kagepynt

Dekorer den færdige kage med Paw Patrol kagepynt. Fordelen ved dette kagepynt er at det kan bruges igen til en ny Paw Patrol kage ellers vil dit barn elske at få det som legetøj.

Find Paw Patrol kagepynt hos The Fairytale Company

Paw Patrol skumslik

Super lækkert Paw Patrol skumslik med små poteformede skumfiduser! Skumslikket er oplagt både til Paw Patrol kage eller Paw Patrol muffins.

Find Paw Patrol skumslik hos The Fairytale Company

Paw Patrol kageprint

Flot Paw Patrol kageprint lavet af vaffelprint. Flot kageprint til at dekorere fødselsdagskagen med. Dette Paw Patrol kageprint måler 20 cm i diameter og er med motiv af stort et hele hundepatruljen. 

Find Paw Patrol kageprint hos The Fairytale Company

Se flere Paw Patrol kageprint her

Indlægget Paw Patrol kagepynt indeholder affiliatelinks