Paw Patrol børnefødselsdag – bordpynt og kagepynt

Del på:

paw patrol bordpynt paw patrol børnefødselsdag paw patrol temafest fødselsdag

Sikke en fest der er lagt op til når heltene fra Paw Patrol samles til fødselsdag derhjemme!

En børnefødselsdag som temafest, er ikke meget anderledes end en klassisk børnefødselsdag. Der skal stadig dækkes et festligt bord, pyntes op, bages kage og serveres af fødselarens yndlingsretter. Hertil kommer en form for underholdning, invitationer til de inviterede, slikposer, drikkevarer og fri leg. Når børnefødselsdagen afholdes med et tema, så er rammer blot udlagt på forhånd. Så skal man ikke forholde sig til andet end at vælge det tema som fødselaren brænder for – og så er resten bestemt på forhånd. Er junior helt vild med Paw Patrol, så skal dug, bordpynt, kagepynt, krus og balloner selvfølgelig afspejle Paw Patrol farver og motiver.

paw patrol bordpynt paw patrol børnefødselsdag paw patrol temafest fødselsdag paw patrol bordpynt

Hos Party in a Box dk, findes adskillige temaer til børnefødselsdagen. Konceptet er enkelt. Motiv, antal personer og størrelsen på pakken vælges og et komplet sæt leveres til din adresse. På den måde er pakken skræddersyet til din børnefødselsdag.

Party in a Box leverer f.eks. til børnefødselsdage med temaerne: Disney biler temafest, Disney Prinsesser temafest, Fodbold børnefødselsdag, Star Wars fødselsdag, Dr McStuffins børnefødselsdag, Frost fødselsdag, Pirater og selvfølgelig Paw Patrol børnefødselsdag.

Vælges en Paw Patrol fødselsdag, vælges et tema med gang i den, fra ungerne ankommer. Der er lagt op til sjov og lej med masker og hjelme til at deltagere, fotovæg med heltene og gaver til slikposerne.

Party in a box fås fra 49 kr pr deltager til 149 kr. i deluxe udgaven. Klik ind og se præcis hvad der er i de forskellige pakker og ryd stuen inden den store dag – for superheltene kommer på besøg!

paw patrol bordpynt paw patrol børnefødselsdag paw patrol temafest fødselsdag paw patrol bordpynt balloner
Mange gode detaljer i Party in a Box temafestpakken Paw Patrol børnefødselsdag

 

Se flere idéer til Paw Patrol Børnefødselsdag her:

Paw Patrol kagepynt

Skye børnefødselsdag

Paw Patrol børnefødselsdag

Og spiseligt kageprint til lagkagen – selvfølgelig med heltene fra Paw Patrol