Nemme madpandekager

Del på:

Pandekager er altid et stort hit uanset om der er fødselsdag eller ej. Har du svært ved at finde på mad til børnefødselsdagen, så kan vi anbefale en gang nemme madpandekager. Lav en stor stak madpandekager og server sammen med en masse forskelligt tilbehør, så kan børnene lave deres madpandekage lige som de ønsker den. Her er lidt forslag til tilbehør: majs, ærter, revet gulerødder, agurk i tern, tomat i tern, kyllingetern, fetaost, revet ost, dressing osv. Mulighederne er mange og børnene elske selv at kunne sætte præg på deres egen mad.

Ingredienser

3 Æg

1/2 tsk. salt

125 g. Hvedemel

75 g. Majsmel

3 dl. Mælk

Samt margarine eller smør til stegning.

Fremgangsmåde

Start med at blande æg med de 2 slags mel og salt, rør det godt sammen. Tilsæt derefter mælken lidt af gangen. Varm en pande og steg pandekagerne.

Pandekagerne kan med fordel laves i forvejen, så de bare lige skal en tur i oven inden servering.

Velbekommen!
 

Vi ønsker her på Alletiders Dag at have det største udvalg af gode opskrifter til børnefødselsdagen, og til det har vi brug for din hjælp.

Så har du en god opskrift på enten mad, snacks eller kage som er oplagt til børnefødselsdagen? Så leder vi efter nye og spændende opskrifter som vil blive delt her på www.alletidersdag.dk.

Send din opskrift (gerne med billeder) via privatbesked Facebook eller på mail infor@alletidersdag.dk.
Alle opskrifter vil selvfølgelig blive citeret med navn og evt link til din egen blog eller hjemmeside.