Nem Paw Patrol kage – brug spiseligt billede som dekoration

Del på:

Skal der holdes børnefødselsdag med Paw Patrol tema, må der ikke gåes ned på Paw Patrol udstyr, særligt ikke med kagen. Er du heller ikke super kreativ i et køkken, så kan du alligevel lave en nem Paw Patrol kage ved hjælp af et sukkerprint / kageprint, der ganske enkelt er et spiseligt billede af sukker! Alt hvad du skal gøre, er at tage papiret ud af pakken og placere det ovenpå kagen og vupti, så har du en flot og festlig kage!

Paw Patrols er utrolig populær blandt børn i vuggestue og børnehavealderen, samt i de første skoleår. Nuttede, men seje – Paw Patrol er de elskede hunde og katte, der lever livet med fart på. Teamet af seje hunde redder sammen, når andre er i nød. Har du et barn der er helt skudt i Paw Patrol, så er det oplagt at overraske ham eller hende med en Paw Patrol børnefødselsdag og selvfølgelig en Paw Patrol kage.

paw patrol kage paw patrol sukkerprint paw patrol spiseligt billede paw patrol

 

Flot Paw Patrol kageprint til at dekorere en Paw Patrol kage med. Dette Paw Patrol kageprint måler 20 cm i diameter og motivet er Skye og Everest.

 Find kageprint til Paw Patrol kage – hos magiske The Fairytale Company 

paw patrol kageprint paw patrol kage paw patrol sukkerprint

Sødt Paw Patrol kageprint. Det måler 20 sm i diameteren og motivet er af hele banden fra Paw Patrol. 

Find Paw Patrol kageprint til Paw Patrol kage – her

 paw patrol kage paw patrol spiseligt papir paw patrol kageprint

Kageprint til Paw Patrol lagkage. Nemmere bliver det ikke! Den måler 20 cm i diameteren og motivet er Ryder og hundepatruljen Paw Patrol. 

Køb Paw Patrol kage dekorationen her

 

paw patrol kageprint paw patrol kage paw patrol lagkageLilla Paw Patrol kage med Skye kan laves med dette kageprint (20 cm i diameteren). 

Lilla Skye Paw Patrol kageprint kan købes her

 

paw patrol muffins sukkerprint paw patrol kage

Søde Paw Patrol muffins sukkerprint. Der er 16 stk i hver pakke med forskellige motiver.

 Køb Paw Patrol kageprint til muffins her

 

Ønsker du at finde inspiration til borddækningen og underholdning til Paw Patrol fødselsdag, så læs med her. Husk desuden at vi her på Alletiders Dag altid tilbyder et stort udvalg af lækre opskrifter på både muffins og kager, se hele udvalget under “Opskrifter”.