Nem chokoladekage opskrift

Del på:

Hvilket barn elsker ikke chokoladekage? Vi kender hvert fald ikke mange. Skal der være kagebord til barnets næste fødselsdag, så skal der da en chokoladekage på bordet, det vil falde i god jord hos både børn og voksne. Vi giver dig her opskriften på en lækker og nem chokoladekage. Opskriften passer på en stor bradepande.

Ingredienser

12 spsk.Kakao 500 gram Hvedemel 600 gram Sukker 2 tsk. Natron 2 tsk. Bagepulver 1 tsk. Salt 4 Æg 500 gram Smør 5 dl. Mælk  

Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 170 grader. Start med at smelte smørret, og bland imens mel, sukker, kakao, salt, natron og bagepulver sammen i en skål. Tilsæt det smeltede smør og rør godt rundt. Tilsæt herefter resten af ingredienserne og rør sammen til dejen har en cremet konsistens. Dejen hældes i en bradepande og bages i ovn, på midterste rille ved 170 grader i 35 minutter. Du kan stikke med en nål i midten efter endt tid for at se om kagen er færdig. Når kagen skal dekoreres, kan du f.eks. bruge glasur, ganache eller hjemmelavet frosting. Tjek også gerne de mange forslag vi her på Alletiders Dag har samlet til dekoration af kager i mange forskellige temaer. Server gerne kage sammen med friske bær og/eller vaniljeis.

 

Vi ønsker her på Alletiders Dag at have det største udvalg af gode opskrifter til børnefødselsdagen, og til det har vi brug for din hjælp. Så har du en god opskrift på enten mad, snacks eller kage som er oplagt til børnefødselsdagen? Så leder vi efter nye og spændende opskrifter som vil blive delt her på www.alletidersdag.dk. Send din opskrift (gerne med billeder) via privatbesked Facebook eller på mail infor@alletidersdag.dk. Alle opskrifter vil selvfølgelig blive citeret med navn og evt link til din egen blog eller hjemmeside.