My little Pony fødselsdagstema

Del på:

Har du et barn der er helt vild med My little pony? Så er det oplagte tema til den kommende fødselsdagsfest selvfølgelig et My little pony fødselsdagstema.

De fleste der tænker på My Little Pony, husker nok de små farverige heste som var populær for omkring 30 år siden. My Little Pony blev udviklet af Hasbro i 1980’erne, men My Little Pony nyder stadig stor popularitet blandt børn i alle aldre. My Little Pony er blevet givet liv i både tv serier, film, spil og legetøj. Særligt er My Little pony blevet populær igen efter at en ny film om de populære ponyer ramte landets biografer i 2017. Animationen ‘My Little Pony Filmen’ er den første film med biografpremiere om de 6 små ponyer siden 1986.

Ponyerne med navne som Twilight Sparkle, Applejack og Pinkie Pie skal stoppe den onde Storm King, der stjæler al magien i kongedømmet Equestria. For at redde deres hjem må ponyerne forlade Equestria for første gang og kaste sig ud i et fantastisk eventyr.

Skab rammerne for det perfekte My little pony fødselsdagstema med disse festartikler:

My little pony invitationer

Hvorfor ikke starte den store begivenhed med stil og sende invitationer ud i det valgte fødselsdagstema. Så kan man da kun glæde sig. De fine invitationskort alias indbydelser med billet-funktion, er fortrykt med symboler og linjer til at skrive anledning, dato, adresse tid og kontaktoplysninger på.

Find My little pony invitationer hos Dreamshop Festartikler

My litte Pony dug

Plastikdugen fra My Little Pony skal naturligvis danne rammen om en My Little Pony børnefødselsdag. Den er fyldt med de populære ponyer i alle mulige farver.

Find My little pony dug hos Dreamshop Festartikler

My little pony paptallerken – 23 cm

Pølsehornene og pizzasneglene er bagt, grøntsagsstængerne anrettet og saftevandet hældt på kander. Nu er der blot tilbage at servere alle herlighederne på de fine tallerkner med My Little Pony på og nyde, at festen er godt i gang.

Find My little pony tallerkner hos Dreamshop Festartikler

My little pony paptallerken – 18 cm

Kagen er bagt, fødselsdagslysene fra My Little Pony er sat i kagen og tændt. Lyset er slukket og alle venter spændte og lækkersultne på, at kagen bliver serveret. Paptallerknerne på 18 cm. passer perfekt i størrelsen til at servere kagen på. Med engangsservice kan du bruge tiden på nærvær sammen med børnene i stedet for på opvasken.

Find My little pony paptallerkner hos Dreamshop festartikler

My little pony papkrus

Papkrusene er dekoreret med de populære ponyer, som er perfekte til den kommende My little pony fødselsdagsfest uanset hvad der serveres af drikkevarer.

Find My little pony papkrus hos Dreamshop festartikler

My little pony servietter

Servietterne fra My Little Pony Rainbow kommer i de skønne velkendte lyserøde, lilla og lyseblå nuancer og vil med garanti sætte prikken over i’et, når My Little Pony temaet sætter rammen for borddækningen og lokalepynten.

Find My little pony servietter hos Dreamshop festartikler

My little pony rysler

Kært barn har mange navne og ryslerne alias truthorn eller snabelfløjter, vil være et kæmpe hit blandt dine små fødselsdagsgæster. Læg ryslerne på tallerknerne – én på hver – og se nu hvordan feststemningen helt af sig selv når sin højde i løbet af ganske kort tid. Ryslerne med My Little Pony på, kommer med hver sin pony på og udfoldet ses den klassiske regnbue. Ryslerne er med andre ord indbegrebet af feststemning og fødselaren vil med garanti føle sig fejret.

Find My little pony rysler hos Dreamshop festartikler

My little pony flagbanner

Flagbanneret med de populære ponyer på, sætter med garanti prikken over i’et ved enhver børnefødselsdag, når temaet står i My Little Ponys tegn.

Find My little pony flagbanner hos Dreamshop festartikler

Indlægget My little pony fødselsdagstema indeholder affiliatelinks