Modig børnefødselsdag

Del på:

Skal du holde en Modig børnefødselsdag? Der er mange måder at skabe et Modig univers i børnehøjde. Der er mange muligheder for at skabe universet – både med udsmykningen, påklædningen, lege/underholdning, maden og invitationerne. Her på siden findes idéer til at skabe Jeres helt eget Modig univers.

Der findes få ting til børnefødselsdagen, f.eks. Modig servietter og Modig paptallerkner. Modig universet kan suppleres ved at tage udgangspunkt i farverne mørk turkis/blå og ginger (Modigs røde hår), samt Modig relateret elementer, som bue & fil, bjørne og seje prinsesser.

Frost handler om Prinsesse Merida der er datter af Kong Fergus og Dronning Elinor. Hun er ikke, som prinsesser er flest. For det første er hun en mesterlig bueskytte, og for det andet er hun fast besluttet på at styre sin egen vej i livet. Men da Merida trodser en ældgammel skik, som er hellig for landets huserende magter, bringer hun riget på kanten af ødelæggelse, og den impulsive prinsesse må søge hjælp hos en gådefuld olding, der opfylder ét skæbnesvangert ønske. Merida er nu tvunget til at se meningen med ægte mod i øjnene, så hun kan ophæve en forfærdelig trolddom – inden det er for sent.

Skal du holde en Modig børnefødselsdag, eller bare en flot Modig fest, så se her. Hvad er en fødselsdag uden balloner og fin pynt. Der findes et stort udvalg af Modig ting til børnefødselsdagen. Fin kreativiteten frem – så vil din Modig fødselsdag, blive en fest, der ikke vil blive glemt.

modig børnefødselsdag1) Modig paptallerkner til seje prinsesser. 2) Modig paryk, så kan alle ligne Merida. 3) Prinsesse Merida kjole til udklædning. 4) Modig servietter

Til Jeres Modig fødselsdag kan du pynte op med skind og balloner i Modig farverne og blande dem med brune og sorte. Kagerne skal naturligvis have din gyldne ginger farve som glasur og legene kan være “bide af æble legen” og “skyde med pil” ude i haven.

bue og pil modig børnefødselsdag

Find flere ting til din Modig fødselsdag her hos The Fairytale Company.