Kyskager med chokolade
Kyskager med chokolade er nemme at lave og sjove at spise. Desuden kan kyskagerne bruges som en del af dekorationen på bordet. Prøv f.eks. at lave kyskagerne i mindre størrelser og lig dem i små fine poser ved hver bordplads, dette vil skabe lykke hos børnene.
Ingredienser
6 Æggehvide
300 gram Sukker
100 gram Mørk chokolade 44%
Fremgangsmåde
Tænd for ovnen på 130 grader C. alm. ovn.
Tilsæt 1/3 af sukkeret til hviderne og pisk det op. Tilsæt resten af sukkeret og pisk æggehviderne stive. Herefter vendes den hakkede chokolade i.
Sprøjt marengsmassen ud på bagepapir i små toppe eller fuglereder. Bag kyskagerne i ca. 60 minutter. Tag kyskagerne ud af ovnen og lad dem afkøle på en bagerist.
Tip! Prøv også gerne at smelte chokolade inden den vendes i æggehvide-blandingen, dette giver en mere jævn farve.