Invitationer til Jake og Piraterne fødselsdag

Del på:

Skærmbillede 2016-02-19 kl. 23.56.29

Invitation med Jake og Piraterne

Enhver fødselsdag starter med en invitation. Er temaet Jake og Piraterne, så hvor ikke sende en invitation som viser gæsteren det. Denne invitation er designet med Jake, hans papegøje og et sejt piratflag. Der er 6 invitationer i en pakke inklusiv flotte røde kuverter.

Pris: 32,50 kr – Gå til shop

6-stk-jake-og-piraterne-invitationerJake og piraterne invitationer

Yo ho – let´s go til den vildeste piratfest med Jake, Poppe og Piraterne på Ønskeøen. Jake og Piraterne invitationer er perfekt til en fødselsdag eller piratfest. Invitationerne har fortrykte linjer og guider dig igennem en flot og festlig invitation, så du får de vigtigste oplysninger med. Der er 6 stk i en pakke samt 6 røde kuverter.

Pris: 39 kr – Gå til shop

jake_indbydelser_82609_2Indbydelser med Jake og piraterne

6 fede invitationer med Jake fra Jake og piraterne. Send en super flot invitation ud til fødselsdagsgæsterne. Pakke er inklusiv kuverter.

Pris: 29 kr – Gå til shop

Skal du holde Jake og piraterne fødselsdag?

Så se også:

skaermbillede-2016-12-22-kl-12-11-39

4 stk. Pirat stearinlys

Rigtige seje Pirat stearinlys, vil være et godt valg til den store pirat fest. Pirat stearinlysene kan sættes i din helt egen piratkage, og dermed fuldende dit pirat tema.

 Pris: 29 kr – Gå til shop

skaermbillede-2016-12-22-kl-11-53-02

JAKE OG PIRATERNE Balloner

JAKE OG PIRATERNE Balloner 8 stk. i pakken. Super seje balloner. Balloner ligger altid op til leg for store og små. Børn elsker balloner, som er en oplagt ide for en festlig dag.

 Pris: 35 kr – Gå til shop
pirat-flag-folieballon-5832p
Pirat flag folieballon
En fantastisk folieballon som kan bruges til helium eller luft, og der er automatisk lukkesystem på alle modellerne. En sej ballon til enhver pirat fødselsdag.
 Pris: 17,50 kr – Gå til shop

jake-kagekitJAKE & PIRATERNE Lagkagesæt

Super sejt pirat lagkagesæt bestående at en pynteguirlande med to pinde i, lige til at sætte oven ned i en færdig lagkag som pynt. Der medfølger også 4 pinde med figurerne fra den populære Disney Junior tv serie JAKE & PIRATERNE PÅ ØNSKEØEN.

 Pris: 69,95 kr – Gå til shop

Gem

Gem

Gem