Hjemmelavet iste

Del på:

 

På en varm sommerdag, skal der kølige drikke til. De fleste børn vi kender er vilde med iste, hvad med at prøve at lave isteen selv? Hjemmelavet iste smager fantastisk og vil med garanti falde i god jord hos børnene.

Du kan nemt selv lave din egen iste uden det kræver særlig meget. Det er en fornøjelse og meget enkelt, at brygge sin egen iste. Og når du selv blander teen, kan du selv bestemme hvor stærk og sød din iste skal være. Smag dig frem:

Det skal du bruge
● 1 l. stærk te
● ½-1 dl. økologisk rørsukker (efter behov)
● ¾ dl. presset økologisk citron (usprøjtet)

Fremgangsmåde:
Den varme te røres med sukker og afkøles helt. Derefter smages den til med citron og stilles i køleskabet til den er iskold. Teen serveres med masser af isterninger og pyntes med et par skiver skåret citron. Vil du gøre noget ekstra ud af serveringen, så server isteen i nogle syltetøjsglas og med nogle flotte farverige sugerør.

Hos CTI Party har de et rigtigt stort udvalg af sugerør, her er det både muligt at få de populære papirsugerør i alverdens farver og print, sugerør med knæk, jumbo sugerør, tema sugerør samt sugerør i alverdens farver. Se hele udvalget her.

Indlægget Hjemmelavet iste indeholder affililiatelinks