Hjemmelavede hindbærsnitter

Del på:

Uhh… der er ikke noget bedre end hjemmelavede hindbærsnitter. Disse hindbærsnitter smager fantastisk, er meget nemme at lave og kræver få ingredienser. Et stort hit hos både børn og voksne. De smager 100 gange bedre end de færdigkøbte fra supermarkedet.

Ingredienser
Dej
100 gram Sukker
300 gram Hvedemel
200 gram Smør
100 gram Hindbærmarmelade
Glasur
200 gram Flormelis
3 spsk. Vand
Evt frugtfarve
Pynt

Krymmel

Fremgangsmåde
Dejen laves først. Sukker, mel og margarine ældes godt sammen. Derefter skal  rulles det ud i 4 tynde (ikke for tynde) stykker. To af delene ligges på en bageplade, med bagepapir på, og så kommes hindbær marmeladen på. Og til sidst kommes de to sidste stykker dej oven på. Så skal de ind i en 225 grader C. alm. ovn, og bages i ca. 10-15 minutter. De skal være lyse brune ovenpå.

Når snitterne er kommet ud af ovnen og kølet godt af, kan der kommes glasur og krymmel på. Indvig gerne barnet/børnene i dekorationen af hindbærsnitterne, de vil elske at være med til at kunne sætte deres eget præg. Når glasuren skal blandes så tænk evt over festens tema og bland i farve der passer til. F.eks er festens tema Frost, kan glasuren laves i lyseblå.

Du kan også prøve at gøre som vist på billedet, lave dem i forskellige forme.

Velbekomme.