Frost Sommer Elsa fødselsdagsbanner

Del på:

Alletiders dag tilbyder et stort udvalg af gratis tema downloads til børnefødselsdagen.

Ønsker du hjælp til at få special designet et tema til dit barns fødselsdag, så skriv til os på info@alletidersdag.dk


Gratis Frost fødselsdagsbanner

Download Frost fødselsdagsbanner her

 

I kortfilmen “Frozen Fever” arrangere Olaf, Kristoffer, Svend og Elsa en magisk fødselsdag til Anna. De har gjort alt klar til festen. Else har lavet flot kage (der næsten ikke er til at holde fingrene fra, i hvert fald ikke for Olaf). På fødselsdags kagen forsøger Elsa at lave den perfekte topfigur, så kagen til Anna bliver perfekt.

Kristoffer og svend laver et hjemmelavet fødselsdags banner med teksten “Happy Birthday Anna”. Banneret er malet i forskellige farver, og selvom Elsa er lidt skeptisk omkring banneret, så er den hjemmelavet indsats det værd.

Vi har lavet et fødselsdagsbanner, inspireret af fødselsdags banneret fra “Frozen Fever” kortfilmen. Happy Birthday fødselsdags banneret kan gratis downloades til personligt brug.

 

Om Frozen Fever kortfilmen:

Anna har snart fødselsdag, og det fejres med kortfilmen ‘Frozen Fever’.

Elsa skal holde en fødselsdagsfest for sin søster, men det er lettere sagt end gjort, da Anna er forkølet, og Olaf har svært ved at holde grenene fra kagen.

Chris Buck og Jennifer Lee har igen instrueret og på originalsproget er både Josh Gad, Kristen Bell og Idina Menzel tilbage som de elskede stemmer. Kortfilmen udkom i Danmark d 12 marts 2017. Filmen er 7 minutter lang og har været vist flere gange i fjernsynet, blandt andet før jul  og på Disney Channel.