Frost indbydelser til Frost fødselsdagen

Del på:

Skal I holde en Frost børnefødselsdag eller temafest for en flok Frost prinsesser? Alle gode fester starter med en indbydelse og hvis temaet er Frost, skal indbydelsen selvfølgelig være en Frost indbydelse.

Er der sat kryds i kalender til den store dag? Så er det på tide at få inviteret de kære Frost prinsesser og Olaf fans. Festen starter med en indbydelse og Frost invitationen indikerer festens Frost tema. Opfordres gæsterne til at tage deres fineste Frost kjole på? Og er det en selvfølge at kagen er frostblå? Skal skattejagten handle om at finde Frostkrystaller eller Olafs fortabte næse? Inden festen planlægges i detaljer må Frost indbydelserne ud. Frost indbydelser / Frost invitationer fås hos Festbyen.dk

Nedenfor ses udvalget af Frost indbydelser

frost invitationer frost indbydelser

  1. Frost indbydelser formet som snefnug fra Arendal. Findes der bedre start på en god fest, end en flot invitation? Med disse Frost invitationer formet som smukke iskrystaller, kommer man i hvert fald godt fra start.
  2. Olaf invitation / Olaf indbydelse. Den helt perfekte start på Jeres Olaf fra Frost fødselsdag kan I få med disse invitationer med den charmerende snemand Olaf. Olaf invitationen består af to dele, der er bundet sammen med et blåt bånd. Olaf pryder invitationerne, ligesom der indeni Olaf invitationerne er fortrykt linjer, hvor alle detaljer om Jeres Olaf fødselsdag kan angives. Der medfølger også kuverter til Olaf invitationerne. 6 stk pr pakke.
  3. 6 stk anna og Elsa Frost indbydelser. Anna og Elsa er motiverne på denne Frost invitation. Anna og Else i midten af invitationer og rundt om dem er en bort med pink farver. Bag på invitationen er der fortrykt linjer til at angive alle detaljer om netop din Frost Anna og Elsa fest. Start din Anna og Elsa fest rigtigt med disse flotte Frost invitationer.
  4. Hvis du skal holde en Frost fest, hvad er så mere naturligt end at invitere dine gæster med disse smukke Frost Nordlys invitationer. På forsiden af Frost invitationen har vi Anna og Else, mens der på bagsiden er fortrykt linjer, hvor alle detaljer om Frost festen kan angives. Selve invitationen er udformet som et is krystal med lilla bort. Forskrevet invitation på blå baggrund med isslottet. Lilla kuverter medføler. 6 stk pr pakke.

LÆS OGSÅ: 4 nemme Frost kager

Vi ønsker Jer en rigtig god Frost fest eller Frost fødselsdag.

 

KILDE: www.Frost2.dk