Fødselsdagsinvitationer med Minnie Mouse

Del på:
Den skønne klassiske Minnie Mouse er et fødselsdag tema, som aldrig går af mode.

Skal du holde en Minnie Mouse børnefødselsdag, hvorfor så ikke starte med at invitere alle gæsterne, med en Minnie Mouse fødselsdagsinvitation – Så er temaet fastsat fra starten!

Læs også: Spiselige kagebilleder af Minnie Mouse

 

invitationer-disney-7031pLyserøde Minnie Mouse invitationer

Smukke lyserøde Minnie Mouse invitationer med Minnie Mouse på forsiden i et hjerte. Sammen med den flotte invitation kommer en lyserød kuvert. Der er 6 stk invitationer i en pakke i  størrelsen 14×9 cm.

Pris: 32,50 kr – Gå til shop

Læs også: 5 nemme Minnie Mouse snacks

6-stk-minnie-4224p

Søde Polkaprikket Minnie Mouse invitationer

Søde Minnie Mouse invitationer med polkaprikker med Minnie Mouse og hendes signatur på forsiden. Sammen med den flotte invitation kommer en flot grøn kuvert. Der er 6 stk invitationer i en pakke i  størrelsen 14×9 cm.

Pris: 32,50 kr – Gå til shop

Læs også: Minnie mouse figur i fondant

6-stk-minnie-4235p

 Minnie Mouse invitationer i grøn og lyserød

Smukke lyse grønne fødselsdagsinvitationer med Minnie Mouse i lyserød kjole på forsiden. Sammen med den flotte invitation kommer en pink kuvert. Der er 6 stk invitationer i en pakke.

Pris: 32,50 kr – Gå til shop

6-stk-minnie-4247p

Minnie Mouse signatur invitationer

Flotte pige fødselsdagsinvitationer. På forsiden af invitationen ligger Minnie Mouse i rød kjole ved siden af et hjerte med hendes sigantur i. Sammen med den flotte invitation kommer en flot rød kuvert. Der er 6 stk invitationer i en pakke.

Pris: 32,50 kr – Gå til shop

Du kan også købe:

mickey-and-friendsservietterMickey Mouse og venner servietter

20 stk Mickey Mouse og venner servietter til børnefødselsdagen. Pakken indeholder 20 stk  3-lagsservietter . Servietterne er af god kvalitet. Størrelse: 33 x 33 cm.

Pris: 21 kr – Gå til shop

6-stk-minnie-4228pMinnie Mouse øre i pap

Skal du holde Minnie Mouse fødselsdag, så skal der naturligvis også være Minnie mouse øre til pigerne.  Her finder du 6 stk. Minnie Mouse Fashion hårbånd/øre. 6 stk i en pakke.

Pris: 49,50 kr – Gå til shop

minnie mouse fødselsdag minnie folieballon

Minnie Mouse Folieballon

Minnie Mouse folieballon i Str. 28″ – 71 cm. Minnie Mouse 28″ folieballoner kan bruges til helium eller luft, og der er automatisk lukkesystem på alle modellerne. Smukt pynt til enhver Minnie Mouse fødselsdag.

Pris: 22 kr – Gå til shop

Minnie-mouse-fødselsdag-bannerMinnie Mouse fødselsdags banner

Sød lyserød fødselsdagsbanner med teksten Happy Birthday. På banneret er der 3 flotte billeder af Minnie Mouse. Smuk dekoration til enhver Minnie Mouse fødselsdag.

Pris: 68,50 kr – Gå til shop