Candyfloss til børnefødselsdagen – sejt og usundt indslag

Del på:

Tænk at kunne lave candyfloss til børnefødselsdagen! Det er både tjekket og cool, og en smule usundt. Det er også et sikkert hit hos alle festdeltagerne. Løft niveauet på den kommende børnefødselsdag med en candyfloss maksine og lad far, mor eller større søskende, hjælpe de mindste med at skabe deres egen candyfloss i deres ynglingsfarve. En candyfloss maskine til hjemmebrug kan erhverves for kun 250,- hos Coolstuff.dk og den skaber feststemning som intet andet.

 

candyfloss til børnefødselsdagen

Lav farvet Candyfloss til børnefødselsdagen

Lad os tage det usunde først: En candyfloss maskine som denne, kan lave candyfloss der er ca. 20 cm høje og den indeholder 1 spiseskefuld sukker.

Det praktiske: Den kan vaskes i opvaskemaskinen og selv børn på 7 år kan anvende den, under opsyn.

Vi anbefaler: at købe eller lave små kræmmerhuse, til at opfange de fine sukkertråde med.

Candyfloss maskinen er et sikkert hit og Coolstuff får fine anmeldelser på den:

“Vi er meget glade for vores nye maskine. Den er nem og hurtig at anvende og børnene synes den er fantastisk. Den er et trækplaster for børn og barnlige sjæle som har træng til et sukkerpift uden at det bliver for meget 😀 Kan klart anbefales. Den er et hit hos os.”

“Candyfloss maskinen er et hit. Min søn på 10 har hurtigt mesteret at lave fine candyfloss og selv min søn på 7 kan også finde ud af det. Den skal helt sikkert frem til næste børnefødselsdag”

Vores erfaringer er at Candyfloss til børnefødselsdagen, hitter hos børnene og skaber en ekstra god fest!

 Kilde: Alletidersgave.dk