Borddækning til camouflage fødselsdag

Del på:

Skal der holdes fødselsdag med soldat/camouflage tema? Så giver vi dig her buddet på hvad du/I skal bruge til en camouflage fødselsdag. Hvilke drenge elsker ikke at leger soldaterlege. Med et camouflage tema til den kommende fødselsdag, er der lagt op til sjov og leg hele fødselsdagen.

Camouflage fødselsdag

Hvis du skal holde en Camouflage fødselsdag, kan du lave mange kreative ting, for at gøre temaet tydeligt. Du kan f.eks lave en camouflage kage, eller pynte fødselsdagskagen eller bordet med små soldater.

Camouflage fødselsdagen starter selvfølgelig med at der skal inviteres gæster og hvorfor ikke sende invitationer der understreger temaet for festen. Invitationerne har fortrykte linjer og skrift, hvor I kan påføre de vigtigste informationer om Jeres fest.

Find jagerfly invitationer hos Festbyen

Camouflage dug i flotte, velkendte og tro grønne camouflagefarver.Dugen er perfekt til en festen for en der er fan af militæret,vild med jagt eller skov og natur. Dugen er praktisk,da den bare kan krølles sammen og smides ud efter brug, med diverse madrester og affald indeni. Den er også nem at have med, hvis fødselsdagsmiddagen f.eks. skal holdes i skoven.

Find camoflage dug hos Festbyen

Hvis du holder Camouflage eller soldater temafest, skal i jo have noget forplejning. Det er ikke sikkert I nøjes med feltrationer. Med disse Camouflage tallerkner kan du dække bordet med tallerkner der bidrager til festens Camouflage tema. Camouflage tallerknerne er camouflage farvet i forskellige grønne nuancer. Tallerkenen kan bruges til din fest menu, måske pølsebrød, boller eller kagemand.

Find camouflage tallerkner hos Festbyen

For at gøre opdækningen på dit Camouflage eller soldater festbord fuldendt kan du bruge disse Camouflage pap krus. Camouflage krusene er camouflage grønne nuancer. Camouflage krusene er lavet af kraftigt pap og kan derfor anvendes til såvel kolde som varme drikke, måske sodavand eller varm kakao. Find desuden inspiration til drikkevarer her.

Find camouflage krus hos Festbyen

Servietterne er i velkendte grønne camouflagefarver, og er velegnede til f.eks. jagttema eller millitærtema. Servietterne er praktiske når jægeren eller soldaten har indtaget sin feltration og har fået fedtede fingre, og så pynter de flot på festbordet inden.

Find camouflage servietter hos Festbyen

Camouflage favorit sættet er perfekt til en børnefødselsdag, hvor temaet skal være militær eller soldat. Der er i alt 48 dele i sættet, der bla. indeholder kompas ur, håndgranater og kikkert.

Find camouflage sættet hos Festbyen

Indlægget Borddækning til camouflage fødselsdag indeholder affiliatelinks