Brovst drømmekage opskrift
Brovst drømmekage er en klassiker som ikke mindre end smager fantastisk. Vi er selv her på Alletiders Dag vilde med Brovst drømmekage og bager gerne en ekstra stor portion når vi først er i gang. Vi er endnu ikke stødt på nogle børn som ikke kunne lide drømmekage og så er denne kage ideel til kagebordet til både festen for børn og voksne.
Ingredienser:
4 æg
300 g sukker
250 g mel
3 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljesukker
2 dl mælk
50 g smør
Glasur:
75 g smør
3½ dl kokosmel
3 dl brun farin
1½ dl mælk
Fremgangsmåde:
Start med at piske æg og sukker luftigt. Tilsæt herefter mel blandet med bagepulver og vaniljesukker. Lun mælk og smør og vend det i dejen. Hæld dejen i en lille smurt bradepande 20 x 30 cm og bag kagen midt i ovnen ved 200° i 20 min., mens glasuren tilberedes. Kom dernæst smør, kokosmel, farin og mælk i en gryde og bring det i kog under omrøring. Fordel glasuren på den forbagte kage og bag den færdig ved 225° i 10 min.
Skulle der blive noget kage til overs, kan det sagtens fryses ned og spises senere.
Velbekommen!