Borddækning til unicorn fødselsdag

Del på:

Unicorns eller enhjørninge som de hedder på dansk, har altid fascineret mange piger. Men de seneste år har fascinationen af de fantastiske skabninger taget til.

Har du også en lille prinsesse derhjemme som er vild med unicorns, så er et Unicorn fødselsdag tema oplagt til den kommende børnefødselsdag.

Enhjørningen er ofte hvid, og har altid et horn i panden. Enhjørningen er et ædelt og venligt dyr, ofte meget genert og utilnærmelig. Men har du først gjort dig venner med en enhjørning er der ingen grænser for, hvad den vil gøre for dig.

Unicorn invitationer

Virkelig smukke indbydelser med enhjørning tema til din næste unicorn fødselsdagsfest. De fine indbydelser er lavet som kort hvor du kan skrive på bagsiden af invitationen. Der er på bagsiden fortrykte linjer så du kun behøver udfylde navn, dato, tid, sted og andre vigtige informationer.
Inviter dine venner eller veninder fra skolen og børnehaven til en magisk enhjørning fest med disse søde invitationer.

Find invitationerne hos DreamShop Festartikler

Unicorn dug

Super flot og lækker plastik dug til din næste fødselsdagsfest med enhjørninge tema. Dæk bordet med den flotte dug og opnå en super flot borddækning samtidig med at du skåner dit spisebord til festen.

Find dugen hos Dreamshop Festartikler

Unicorn paptallerkner

Disse paptallerkner med det skønneste enhjørning print i lyserøde og pastelfarver er perfekt til dig som skal holde unicorn temafest og gerne vil have en fantastisk og magisk borddækning til festen.
Bag lækre enhjørning cupcakes, dekorer flotte enhjørning tegninger og dæk bordet med masser af super flot unicorn bordpynt.

Find dem hos Dreamshop Festartikler

Unicorn plastikkrus

De skønneste plastikkrus med det søde enhjørning tema på siden af kruset hele vejen rundt. Skal du holde børnefødselsdag med enhjørning tema og vil du gerne gøre noget ekstra ud af din borddækning, men samtidig holde festen praktisk, så er disse plastikkrus helt perfekte.
Kombiner de fine engangskrus med masser af skønne cupcakes med enhjørning tema og glimmer, serveret på flotte paptallerkner med enhjørning tema og lav en fantastisk enhjørning lagkage.

Find krusene hos Dreamshop Festartikler

Unicorn servietter

Super skønne og flotte servietter i smukke pastelfarver med en sød enhjørning på. Disse servietter er perfekte til dig der skal holde en eventyrlig fødselsdagsfest med enhjørning tema og gerne vil gøre noget ekstra ud af borddækningen.

Find servietterne hos Dreamshop Festartikler

 

Indlægget Borddækning til unicorn fødselsdag indeholder affiliatelinks

One thought on “Borddækning til unicorn fødselsdag

Lukket for kommentarer.