Soy Luna fødselsdag

Del på:

Har du et barn der er helt vild med Soy Luna? Så er det oplagte tema til den kommende fødselsdagsfest selvfølgelig en Soy Luna fødselsdag.

Soy Luna blevet et kæmpe hit hos en masse unge piger. Soy Luna er skabt af Disney Channel Latinamerika og Disney Channel EMEA (Europa, Mellemøsten og Afrika) af de samme, som lavede Disney Channels kæmpe successerie Violetta. Soy Luna begyndte at blive vist på den danske Disney Channel i efteråret 2016.

Om Soy Luna

“Luna Valente nyder sin tilværelse i Mexico. Hun har et deltidsjob og bruger sin fritid på at hænge ud med sin bedste ven, Simon, eller på at stå på rulleskøjter. Lunas liv tager en uventet drejning, da hun flytter til Argentina,  Luna skal nu vænne sig til et helt nyt liv, nye venner og en ny skole, hvor hun møder en luksusverden, som hun ikke rigtigt føler sig hjemme i. Luna søger tilflugt på sine rulleskøjter, og snart opdager hun rulleskøjtebanen Jam & Roller og dermed en helt ny verden på hjul.”

Skab rammerne for Soy Luna fødselsdag med disse festartikler:

Soy Luna invitationer

Den bedste start på Jeres Soy Luna temafest får I, hvis I allerede fra start lægger festens tema klar. Med disse Soy Luna invitationer er der ingen der kan være i tvivl om festens Soy Luna tema. Invitationerne er udformet som en rulleskøjte, som jo er Lunas store passion.

Find Soy Luna invitationer hos Festbyen

Soy Luna dug

Denne Soy Luna plastik dug er den bedste start du kan på udsmykningen til Jeres Soy Luna temafest. Med Soy Luna dugen lagt på bordet kan du fortsætte med det øvrige store udvalg af Soy Luna festartikler. Soy Luna dugen er præget af farver og logo fra serien med Luna.

Find Soy Luna dug hos Festbyen

Soy Luna paptallerkner

Soy Luna paptallerknerne vil sprede glæde til Jeres Soy Luna temafest, hvor de er både dekorative og praktiske. Paptallerknerne er et must til fødselsdagen, hvor i gerne vil gøre lidt ekstra ud af borddækningen.

Find Soy Luna paptallerkner hos Festbyen

Soy Luna papkrus

Soy Luna engangskrus er perfekte til Jeres næste fødselsdag hvis det skal være en Soy Luna temafest. Engangskrusene passer perfekt til saftevand, lemonade, juice eller hvad der nu skal serveres til fødselsdagen.

Find Soy Luna papkrus hos Festbyen

Soy Luna servietter

Soy Luna servietter er naturligt til Jeres Soy Luna fødselsdag eller temafest, hvor du gerne vil gøre lidt ekstra ud af stemningen ved bordet. Soy Luna servietterne er præget af farver og logo fra serien med Luna.

Find Soy Luna servietter hos Festbyen

Soy Luna slikposer

Hvis I gerne vil have en ekstra hyggelig afslutning på Jeres Soy Luna temafest, kunne i sende gæsterne hjem med et minde fra festen.

Find Soy Luna slikposer hos Festbyen

Indlægget Soy Luna fødselsdag indeholder affiliatelinks