Borddækning med Rapunzel fra Tangled

Del på:

Skal du holde en Rapunzel fødselsdag for en af familiens lille prinsesse?

Når du skal holde en Rapunzel tema fødselsdag, så er den nemmeste måde at gøre temaet tydeligt ved at dække et flot Rapunzel fødselsdagsbord.

Vi har fundet alt du skal bruge til at skabe et overdådigt og eventyrligt fødselsdagsbord med Rapunzel fra Disneys Tangled.

5599_rapunzel_large_plates_2

Rapunzel Paptallerkner

Disneys Rapunzel fra Tangled paptallerkner med billede af Rapunzel der svinger sig i sit hår. Der er 10 stk tallerkner i en pakke. Disse fødselsdagstallerkner måler 23 cm i diameter og er perfekte til Rapunzel fødselsdagen.

Pris: 29,95 kr – Gå til Shop

rapunzel-foedselsdag-krus

Rapunzel plastik krus

Disneys Rapunzel plastik krus med billede af Rapunzel, pyntet med blomster omkring. 10 stk krus i en pakke. Disse fødselsdagskrus er fantastiske til Rapunzel fødselsdagen.

Pris: 24,95 kr – Gå til Shop

disney-prinsesser-sugerørDisney Prinsesse sugerør

Sugerør er altid populære til børnefødselsdage og disse sugerør med Rapunzel vil uden tvivl pynte i glasset. På sugerørene ses prinsesserne Rapunzel, Bella, Askepot og Snehvide. 6 stk i en pakke. Disse fødselsdagssugerør er uundværlige til Prinsesse fødselsdagen.

Pris: 28,45 kr – Gå til Shop

 rapunzel_slikpose_3

Rapunzel slikposer

Skal ungerne have slikposer til årets Rapunzel fødselsdag, så er disse slikposer perfekte. Der er 6 stk i en pakke, og i hjørnet på slikposerne kan du skrive barnets navn.

Pris: 29 kr – Gå til Shop

rapunzel-foedselsdag-dug

Rapunzel Plastikdug

Fantastisk flot Plastikdug med Rapunzel. Dugen er perfekt til enhver børnefødselsdag. Dugen måler 120×180 cm og kan bruges igen og igen hvis man giver den en let rengøring med en klud.

Pris: 39 kr – Gå til Shop

Du kan også købe:

81581_prinsesse_indbydelse_2

Bella og Rapunzel fødselsdags invitation

Flotte fødselsdags invitationer med 2 af disneys elskede prinsesser på forsiden samt teksten Party. Indeni er der mulighed for at skrive en flot og personlig invitation til den inviterede gæst. Invitationerne kommer med 6 stk pr. pakke inkl. lyserøde kuverter til at sende dem i.

Pris: 29 kr – Gå til shop