Borddækning til Minnie Mouse fødselsdag

Del på:

Minnie Mouse er til altid et klassisk fødselsdagstema til børnefødselsdagen.

Hvis du skal holde en Minnie Mouse fødselsdag, kan du lave mange kreative ting, for at gøre  temaet tydeligt. Du kan f.eks lave en kage med et spiseligt foto af Minnie Mouse, eller pynte fødselsdagskagen med små plastik figurer af Minnie Mouse og vennerne.

Du kan også pynte fødselsdagsbordet med Minnie Mouse! Se mere her:

minnie_mouse_paptallerken_2Minnie Mouse paptallerken

Den flotte paptallerken har Minnie Mouse som dekoration midt på tallerkenen, sammen med masser af festlig pynt omkring hende. Tallerkenen målet 23 cm og der er 8 stk i en pakke.

Pris: 29,95 kr – Gå til shop

minnie_mouse_plastikkrus_2Minnie Mouse  plastikkrus.

Søde lysegrønne plastikkrus med Minnie Mouse i samme design som tallerknerne. Kruset kan indeholde 200 ml, og der er 8 stk i en pakke.

Pris: 24,95 kr – Gå til shop

minnie_mouse_suger_r_2

Minnie Mouse og Andersine sugerør

Til fødselsdage, elsker børn sugerør. Pynt fødselsdags drinkene med disse søde sugerør med billeder af Andersine og Minnie Mouse på. Der er 6 stk i en pakke.

Pris: 25 kr – Gå til shop

minnie_mouse_servietter_2Minnie Mouse servietter

20 stk Minnie Mouse servietter til børnefødselsdagen. Pakken indeholder 20 stk  3-lagsservietter . Servietterne er af god kvalitet. Størrelse: 33 x 33 cm.

Pris: 24,95 kr – Gå til shop

minnie_mouse_plastikdug_2Minnie Mouse og Andersine plastikdug

Fantastisk flot plastikdug med Minnie Mouse og Andersine på. Dugen er perfekt til enhver børnefødselsdag. Dugen måler 120×180 cm og kan bruges igen og igen hvis man giver den en let rengøring med en klud.

Pris: 39,95 kr – Gå til Shop

minnie_mouse_slikpose_2

Minnie Mouse slikposer

Skal der serveres slikposer til årets børnefødselsdag, hvorfor så ikke gøre det i flotte slikposer i samme design som resten af Minnie Mouse fødseldagen. Der er 6 stk i en pakke.

Pris: 19,95 kr – Gå til shop

Du kan også købe:

6-stk-minnie-4235p

 Minnie Mouse fødelsdags invitationer

Smukke lyse grønne fødselsdagsinvitationer med Minnie Mouse i lyserød kjole på forsiden. Sammen med den flotte invitation kommer en pink kuvert. Der er 6 stk invitationer i en pakke.

Pris: 32,50 kr – Gå til shop

 

baby-minnie-mouse-topfigur-ca-9-cmBaby Minnie Mouse topfigur

Baby Minnie Mouse topfigur til fødselsdagskagen. Figuren er formet som en babyudgave af Minnie Mouse med sut i munden. Størrelse: ca. 9 cm.

Pris: 79,95 kr – Gå til shop

Læs også: 5 nemme Minnie Mouse fødselsdags snacks

dekorationssaet-minnie-og-andersine-6-deleDekorationssæt med Minnie og Andersine

Dekorationssæt med Minnie Mouse og Andersine And tema i 6 dele. Sættet består af 2 figurer, 1 tog med kagelys, balloner og 2 klovne.

Pris: 99,95 kr – Gå til shop

minnie-mouse-28-505pMinnie Mouse 28″ Folieballon

Minnie Mouse folieballon i Str. 28″ – 71 cm. Minnie Mouse 28″ folieballoner kan bruges til helium eller luft, og der er automatisk lukkesystem på alle modellerne. Smukt pynt til enhver Minnie Mouse fødselsdag.

Pris: 37,50 kr – Gå til shop