Borddækning til Jake og Piraterne fødselsdag

Del på:

Har du også et barn derhjemme som drømmer om en dag som pirat, så er en Jake og Piraterne fødselsdag  oplagt som tema for den kommende fødselsdag.

Hvis du skal holde en flot Jake og Piraterne børnefødselsdag, så bør du dække et super flot pirat bord med Jake og piraterne.

Vi har fundet alt du skal bruge til at dække et super flot Jake og Piraterne fødselsdags bord:

Jake og Piraterne invitationer

Jake og Piraterne invitationer er perfekt til en fødselsdag eller piratfest. Invitationerne har fortrykte linjer og guider dig igennem en flot og festlig invitation, så du får de vigtigste oplysninger med.

Find invitationerne hos Festbyen

Jake og Piraterne paptallerkner

Med Jake og Piraterne paptallerkner kan du byde alle kammeraterne, på fødselsdagskage med stil. Kanten minder om dele af en skattekort, og Jake er frontfigur. 

Find tallerknerne hos Festbyen

Jake og Piraterne krus

Disse krus med Jake og Piraterne er perfekte når Kaptajnen inviterer til fest. Jake og Piraterne krusene kan bruges til saftevand, vand, sodavand og hvad der ellers skal til at slukke en pirat tørst.

Find krusene hos Festbyen

Jake og Piraterne servietter

Kaptajn Jake fra Disneys hit Jake og Piraterne pryder disse servietter. Jake og Piraterne fra Ønskeøen er modige og eventyrlystne, mon ikke gæsterne også vil være det, med dette som tema til fødselsdagen. 

Find servietterne hos Festbyen

Jake og Piraterne skattejagtsæt

Yo ho! Let´s go! Nu skal vi på vaskeægte skattejagt. Med dette sæt kan du invitere tre af dine venner med på den bedste skattejagt nogensinde. Udstyret er i top. Der er guldmønter, klap til øjet, bandana og aktivitetskort til dig og dine piratvenner.

Find sættet hos Festbyen

Indlægget Borddækning til Jake og Piraterne fødselsdag indeholder affiliatelinks

 

Gem

2 thoughts on “Borddækning til Jake og Piraterne fødselsdag

Lukket for kommentarer.