Borddækning til Captain America fødselsdag

Del på:

Har du et barn der er helt vild med Captain Ameria? Så er det et oplagt tema til den kommende fødselsdag. Vi har samlet lidt inspiration til borddækning til Captain America fødselsdag.

De fleste drenge har en eller flere yndlingshelte og særligt Captain America er et stort hit. 

Captain Americas uniform er inspireret af det amerikanske flag. En stor stjerne pryder hans bryst og de vilde mavemuskler er indhyldet i røde og hvide striber. Captain America har ingen kappe, modsat andre store amerikanske superhelte, men den blå maske gemmer hans identitet. 

En fest er intet uden dine bedste venner, og alle Captain Americas venner og fjender er her også for at deltage i løjerne. Find på sjove udklædnings lege for børnene eller gæt på hvem der er er stærkere end en af jeres yndlings superhelte.

Skab rammerne for den perfekte Captain America vs. Iron man “Civil War” fødselsdag, med følgende produkter til borddækning til Captain America fødselsdag:

Captain America invitationer

Enhver fødselsdag starter selvfølgelig med at der skal inviteres gæster og hvorfor ikke allerede understrege festens tema i invitationerne? Super seje invitationer med Captain America skjold og ironman. Invitationerne er lavet som et sejt skjold der åbnes op på midten og indeni kan der skrives detaljerne omkring festen. Hver invitation kommer med tilhørende konvolut så de er direkte klar til at kunne blive sendt afsted eller afleveret i børnehaven / skolen.

Find Captain America invitationer hos Dreamshop Festartikler

Captain America dug

Denne plastikdug er super praktisk til festen, da den let tørres af hvis der spildes på bordet og på den måde skåner dit almindelige bord i hjemmet. Slip for at skulle vaske duge eller placere voksdug under dine stofduge med den praktiske plastikdug. Dugen ligges direkte på bordet og er klar til brug med det samme. Ikke nok med at dugen er utrolig praktisk er den også virkelig flot og giver et vildt og sejt udtryk til din superhelte fest.

Find Captain America dug hos Dreamshop Festartikler

Captain America paptallerkner

De seje tallerkner har de to superhelte Captain America vs Ironman der er klar til at kæmpe mod hinanden eller side om side mod de farlige skurke. De praktiske paptallerkner er lige til at smide ud efter brug og sikre dig at du kan nyde dagen uden at skulle bekymre dig om oprydning og opvask midt i det hele. De fleste børn elsker når der er pyntet op til fest og synes det er fantastisk at se det flot pyntede bord når de træder ind i lokalet.

Find Captain America paptallerkner hos Dreamshop Festartikler

Captain America servietter

Dæk bordet med den matchende borddug og de her flotte servietter og dan ramme om en superfed fest! Du kan eventuelt lade børnene få en masse karton, sakse og elastiksnor og lad dem kreere deres egne seje superhelte masker i løbet af festen. Børnene kan finde på deres egne superhelte navne og bære deres seje masker under festen. Brug gerne de flotte servietter som inspiration til farver og udtryk på maskerne.

Find Captain America servietter hos Dreamshop Festartikler

Captain America flagbanner

Super flot Captain America fødselsdags flagbanner til at hænge op udendørs eller indendørs. Den flotte flagbanner består af 15 flag der hænger på en lang række ved siden af hinanden på en snor på 10 meter.

Find Captain America flagbanner hos Dreamshop Festartikler

Blå balloner

Fødselsdagen bliver straks lidt sjovere med balloner, som både kan bruges til dekoration og til ballondans senere. Blå og røde balloner passer til Captain America temaet.

Find blå balloner hos Dreamshop festartikler

Indlægget Borddækning til Captain America fødselsdag indeholder affiliatelinks