Borddækning til Askepot fødselsdag

Del på:

Askepot er en Disneys klassiske prinsesser og et ægte prinsesse fødselsdagstema for både små og store piger.

Når det kommer til at dække prinsesse fødselsdagsbord, så kan du gøre Askepot til temaet På CTI party kan du finde et stort udvalg af produkter til børnefødselsdagen, vi har fundet alt til borddækningen her.

8-stk-askepot-4323p

Askepot Paptallerkner

Disneys Askepot paptallerkner med billede af Askepot på vej til ballet. 8 stk i en pakke. Disse Askepot fødselsdagstallerkner måler 20 cm i diameter og er perfekte til Askepot fødselsdagen.

Pris: 23,00 kr – Gå til Shop

8-stk-askepot-krus

Askepot plastik krus

Disneys Askepot plastik krus med billede af Askepot på vej til ballet. 8 stk i en pakke. Disse Askepot fødselsdagskrus er fantastiske til Askepot fødselsdagen.

Pris: 21,50 kr – Gå til Shop

Skærmbillede 2016-06-30 kl. 10.04.0710 stk. Plastik gafler i lyseblå

10 Stk engangs plastik gafler i flot lyseblå. Gaflerne er 12 cm lange og laver i en god kvalitet. De blå gafler passer perfekt til en Askepot fødselsdag.

Pris: 7,50 kr – Gå til Shop

Skærmbillede 2016-06-30 kl. 10.08.0110 stk. Plastik knive i lyseblå

10 Stk engangs plastik knive i flot lyseblå. Knivene er 12 cm lange og laver i en god kvalitet. De blå knive passer perfekt til en Askepot fødselsdag.

Pris: 7,50 kr – Gå til Shop

6-stk-askepot-sugeror

Askepot sugerør

Sugerør er altid populære til børnefødselsdage og disse Askepot sugerør vil uden tvivl pynte i glasset. 6 stk i en pakke. Disse Askepot fødselsdagssugerør er uundværlige til Askepot fødselsdagen.

Pris: 29,50 kr – Gå til Shop

askepot--plastikdugAskepot Plastikdug

Fantastisk flot Askepot Plastikdug som er perfekt til enhver børnefødselsdag. Dugen måler 120×180 cm og kan bruges igen og igen hvis man giver den en let rengøring med en klud.

Pris: 37,95 kr – Gå til Shop

disney-prinsesser-kages_tDisney Prinsesser Lagkagepynt

Super sødt Prinsesse lagkagesæt, bestående af en pynteguirlande med to pinde i, lige til at sætte ned i en færdig lagkag som flot pynt. Der medfølger også 4 pinde med Disney prinsesserne Askepot, Bella, Snehvide og Rapunzel.

Pris: 66,45 kr – Gå til Shop

1-stk-askepot-4329pAskepot Banner

Flot Askepot banner til at hænge over fødselsdagsbordet, som pynt. Banneret er med billeder af Askepot og teksten Happy Birthday (Tillykke med fødselsdagen på englesk). 1 stk i en pakke.

Pris: 48,00 kr – Gå til Shop

askeport-folieballon-5852p

Askepot folieballon 33″

Yndig  Disney prinsesse folieballon med Disney prinsessen Askepot i en smukt lyseblå balkjole. Askepot folieballonen kan bruges med helium eller luft, og der er automatisk lukkesystem på alle modellerne.

Pris: 45 kr – Gå til shop

Disney-prinsesse-ballon

Disney Prinsesse Folieballon

Flot folieballon med Disney prinsesserne Ariel, Belle og Askepot. Folieballonen kan bruges til helium eller luft, og der er automatisk lukkesystem på alle modellerne. Smukt pynt til enhver Prinsesse fødselsdag.

Pris: 45 kr – Gå til shop
Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem