Børnefødselsdag med hestetema

Del på:

Skal du holde en børnefødselsdag med hestetema?

Der er mange måder at skabe en børnefødselsdag med hestetema. Der er mange muligheder for at skabe et univers med heste og stald, både med udsmykningen, påklædningen, lege/underholdning, maden og invitationerne. Her på siden findes idéer til at skabe Jeres helt eget hesteunivers.

Der findes et stort udvalg og muligheder til en børnefødselsdag med hestetema, f.eks. servietter og paptallerkner med heste. Hest/stald universet kan suppleres ved at tage udgangspunkt i nærmest alle hvid/sort og brune nuancer, samt hesterelateret elementer, som rideudstyr, hesteplejeudstyr og ridetøj.

Skal du holde en børnefødselsdag for en hestepige eller hestedreng, eller bare en flot fest med hestetema, så se her. Hvad er en fødselsdag uden balloner og fin pynt. Der findes et stort udvalg af ting til børnefødselsdag med hestetema. Fin kreativiteten frem – så vil din fødselsdag, blive en fest, der ikke vil blive glemt.

 

børnefødselsdag med hestetema fest for hestepige hestekage hest fødselsdag1. Papkrus med søde heste, 10 stk.

2. Paptallerkner med hest og hjerter, 8 stk.

3. Servietter med heste og tern, 20 stk

4. Plastdug med heste i lyserøde nuancer. Kan bruges flere gange. 180 x 120 cm

5. Servietter med hest og roser, 20 stk.

6. Hestemotiv på paptallerkner, 10 stk.

7. Papkrus til festen med hestetema, 8 stk.

 

Har du mod på at bage en kage med hestemotiv, så findes der kageforme der gør projektet nemt og resultatet imponerende.

 

kageform hest bag en hestekage

1. Pony bageform. Bag en fin ponykage til den hesteglade fødselar. Smart kageform fra Wilton med udstansninger, der går pyntearbejdet let som en leg, når kagen er færdig i ovnen. Tag blot den afkølede kage og pynt med sprøjteteknik og forskellige farver smørcreme. Resultatet bliver så flot, uanset om du er nybegynder eller ej. Bestem selv alle detaljerne, så hesten får et unikt udtryk, der passer til lejligheden. Og er du ferm til fondant / marcipan, kan du også let overtrække kagen, så du får et mere skarpt udseende på den færdige kage.

2. Hestekageform. 3d kageform, der forestiller en hest. Denne form vil gøre hestepiger (og -drenge) i alle aldre bløde i knæene! Formen er fremstillet af hvidblik med non-stick belægning. Den leveres i en solid papæske med påtrykt opskrift og inspiration til bageprojektet. Størrelse: 35 cm.

 

Find flere ting til din fest eller fødselsdag med hestetema her hos festbyen.dk 

Se også flere artikler til inspiration om hestetemaet her

 

Indlægget børnefødselsdag med hestetema indeholder affiliatelinks