Blå glimmer til fødelsdagskagen

Del på:

kage-spiselig-glimmer-mork-bla-5-gramSpiselig Navy blå glimmer

Spiseligt glimmer i Navy blå fra Rainbow Dust. Det spiselige glimmer giver et skinnende udseende og et fantastisk finish til kager, desserter, is, muffins og andre bagværk. Dette glimmer er 100% spiseligt.

Pris: 44,95 kr. – Gå til shop

spiselig-glimmer-bla-5-gramSpiselig mørke blå glimmer

Spiseligt glimmer i mørke blå fra Rainbow Dust. Det spiselige glimmer giver et skinnende udseende og et fantastisk finish til kager, desserter, is, muffins og andre bagværk. Dette glimmer er 100% spiseligt.

Pris: 44,95 kr. – Gå til shop

spiselig-glimmer-havbla-5-gramSpiselig  lyseblå glimmer

Spiseligt glimmer i lyseblå fra Rainbow Dust. Det spiselige glimmer giver et skinnende udseende og et fantastisk finish til kager, desserter, is, muffins og andre bagværk. Dette glimmer er 100% spiseligt.

Pris: 44,95 kr. – Gå til shop

dekorationsglimmer-hologram-bla-5-gramDekorationsglimmer “hologram” blå

Blå dekorationsglimmer (hologram sparkles) fra engelske Rainbow Dust. Glimmeret har meget i en stærke, lysende og levende farve, der stråler smukt på din kage. Glimmeret er 100% spiseligt

Pris: 29,95 kr. – Gå til shop

pulverfarve-periwinkle-bla-2-gram

 Pulverfarve “Periwinkle” blå

Lyseblå “Periwinkle Blue” pulverfarve fra det engelske firma Rainbow Dust. Denne støvfarve er fra deres “Plain & Simple” serien. Smukt som topping på kager, isdesserter eller muffins eller til at farve glasur og fondant.

Pris: 29,95 kr. – Gå til shop

Du kan også købe:

funcakes-farvet-sukker-bla-80-gramLyseblå Farvet sukker

Blå Farvet sukker fra FunCakes. Farvet sukker har mange forskellige anvendelsesmuligheder. Det kan bruges som pynt til Askepot kager, cookies, popcakes og cupcakes, men kan også anvendes som et festligt alternativ til almindelig sukker i børnecocktails og andre kolde og varme drikke.

Pris: 129,95 kr. – Gå til shop

spiselig-glimmer-hvid-5-gramSpiselig hvid glimmer

Spiseligt glimmer i hvid fra Rainbow Dust. Det spiselige glimmer giver et funklende udseende og et smukt finish til kager, is, desserter, flødeboller, konfekt og andre bagværk. Dette glimmer er 100% spiseligt.

Pris: 44,95 kr. – Gå til shop

spiselig-glimmer-solv-5-gramSpiselig glimmer sølv

Spiseligt glimmer, sølv, fra Rainbow Dust. Spiseligt glimmer giver et funklende udseende og et smukt finish til kager, is, desserter, flødeboller, konfekt og andre bagværk. Dette glimmer er 100% spiseligt.

Pris: 44,95 kr. – Gå til shop